Kép: a Barca ásza egy mondattal bukott majdnem 5 millió eurót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.15. 13:00
Gerard Piqué talán az egyik legaktívabb FC Barcelona-játékos a közösségi oldalakon. Most a spanyol egy „apró” játékra hívta rajongóit, amelyből kis híján nagyon rosszul jött ki.

Mint arról beszámoltunk, hétvégén a 2–2 volt a legszimpatikusabb eredmény az olasz élvonalban, vasárnap a Hellas Verona–Torino, az Empoli–Napoli, a Palermo–Carpi és a Sassuolo–Atalanta meccs is négygólos döntetlennel ért véget.hétvégén a 2–2 volt a legszimpatikusabb eredmény az olasz élvonalban, vasárnap a Hellas Verona–Torino, az Empoli–Napoli, a Palermo–Carpi és a Sassuolo–Atalanta meccs is négygólos döntetlennel ért véget.

Piqué kihasználta ezt és gyorsan kiírta Twitter-oldalára, ha a nap maradék két olasz meccse is 2–2-vel ér véget, mindenki kap egy pólót, aki megosztja a bejegyzését.


A közösségi oldalak felhasználóit nem kell félteni, gyorsan eljutott a poszt 80 ezer megosztásig, Piqué legnagyobb örömére azonban a következő meccs már nem 2–2-t hozott, így megúszta a fogadást.

A Marca gyorsan utánaszámolt, kb. ötmillió euróba került volna Piquének, ha a Lazio–Udinese és az Inter–AC Milan meccs is négygólos döntetlennel végződik. Erre egyébként 221 az egyhez volt az esély.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik