PSG: „Talán…” - a támadó már beszélt ügynökével a Realról

Vágólapra másolva!
2015.04.08. 14:28
Javier Pastore a Real Madridban? Nem elképzelhetetlen, legalábbis a Paris Saint-Germain futballistája szerint, aki már beszélt is az ügynökével a blancókról…

Pastore nem kirobbanthatatlan Laurent Blanc csapatából, ám eddig biztos pontnak tűnt az argentin a PSG-ben. A 25 esztendős cselgép szerződése 2016-ban jár le, és mint kiderült, könnyen lehet, hogy nem hosszabbít.

„Egyelőre nyugodt vagyok, ám azt elismerem, hogy a szerződéshosszabbításommal kapcsolatos tárgyalások megszakadtak. Nem tudom, beszélünk-e még a folytatásról…” – mondta a Mundo Deportivónak Pastore, aki az egyik lehetséges érdeklődőről is szót ejtett.

„Carlo Ancelotti jól ismer, és régóta rajtam tartja a szemét, akkor is megpróbált átigazolni, mikor a Chelsea-t irányította. Talán most is tesz egy ajánlatot. Az ügynökömmel már beszéltem a Real Madridról, ám egyelőre semmi konkrétum sincs az ügyben” – tette hozzá az argentin.

Pastore a 2014–2015-ös idényben 27 bajnokin lépett pályára a Ligue 1-ben, ezalatt három gólt szerzett, és nyolc asszisztot osztott ki. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik