La Liga: Messi nemet mond a strandra, készen áll a játékra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.04. 15:08
Luis Enrique, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona vezetőedzője elmondta, Lionel Messi felépült, és bevethető állapotban van a Celta Vigo elleni vasárnapi mérkőzés előtt.

Messi még a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-meccsen szedte össze a sérülést, ami miatt nem tudott részt venni az argentin válogatott Salvador és Ecuador elleni felkészülési találkozóján, így játéka kérdésessé vált a Celta Vigo elleni idegenbeli bajnokin.

Nolito, a vendéglátók szélsője – aki korábban futballozott a Barcelonában – azt mondta, nem bánná, ha a hétvégén még pihenne a négyszeres aranylabdás támadó, konkrétan azt javasolta neki, hogy a pálya helyett inkább a strandot válassza. Az argentin azonban nem fogadta el a tanácsot.

„Messi tökéletes állapotban van, készen áll a játékra – szögezte le Luis Enrique, aki korábban a Celta Vigo vezetőedzője is volt. – Szép emlékeim vannak Vigóról, nagyon várom, hogy visszatérhessek. A Celta mindig is igyekezett kulturált futballt játszani. Most is kiváló szezont fut a csapat, aminek nagyon örülök.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik