La Liga: „Messi ne játsszon, menjen inkább strandolni!”

Vágólapra másolva!
2015.04.03. 10:37
null
Nolito jobban örülne, ha Messi inkább a strandon lenne a pálya helyett (Fotó: pixgood.com)
Nolito, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Celta Vigo labdarúgója nem sajnálná, ha Lionel Messi nem játszana a Barcelonában a két csapat hétvégi találkozóján.

Messi még a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-meccsen szedte össze a sérülést, ami miatt nem tudott részt venni az argentin válogatott Salvador és Ecuador elleni felkészülési találkozóján, így játéka kérdéses a hétvégi, Celta Vigo elleni idegenbeli bajnokin. Nolito, a vendéglátók szélsője – aki korábban futballozott a Barcelonában – nem bánná, ha a hétvégén még pihenne a négyszeres aranylabdás támadó.

„Biztos vagyok benne, hogy hazajön Argentínából, de nem sajnálnám, ha nem játszana ellenünk, menjen inkább strandolni egyet! – mondta Nolito a Marcának. – Azt hiszem, fel is hívom az apját, hogy győzze meg.”

„Természetesen akkor sem ijedünk meg, ha pályára lép, senkitől sem félünk. A világ legjobb csapata ellen játszunk, de nekünk nincs veszítenivalónk.”

A Barcelona vasárnap 21 órától lép pályára a Celta Vigo otthonában a spanyol bajnokságban. Az őszi bajnokin a katalánok odahaza 1–0-s vereséget szenvedtek, a találkozó egyetlen találata előtti gólpasszt Nolito adta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik