Real: az „üldözött” MU-játékos barátnője elszólta magát?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 15:14
David de Gea, a Manchester United labdarúgócsapatának spanyol kapusa legutóbb kifejtette, hogy az angol és spanyol újságokban megjelent pletykák mind hazugságon alapulnak, és esze ágában sincs elhagyni Angliát. Most azonban megszólalt a barátnője is...

„Mind hazugság, amit rólunk írt a sajtó, Van Gaal és én is azon munkálkodunk, hogy a csúcsra segítsük ezt a klubot, nincs miről beszélni. Nagyszerűen érzem magam Manchesterben” – mondta a Real Madriddal többször hírbe hozott De Gea február végén az MUTV-nek.mondta a Real Madriddal többször hírbe hozott De Gea február végén az MUTV-nek.

Itt akár véget is érhetett volna a történet, azonban a spanyolok nem nyugszanak, így az El Hormiguero című tv-műsorban a manchesteri kapus barátnőjénél is rákérdeztek a helyzetre.

„Manchester maga a pokol, borzalmas az a város, sosem tudnék ott élni” – közölte a Spanyolországban jól ismert énekesnő, Edurne, aki elmondta, még párja kedvéért sem hajlandó Angliába költözni, az ő otthona Madrid.

De Gea még az Atlético Madrid játékosaként találta meg a szerelmet, hosszú évek óta boldog párkapcsolatban él a spanyol énekesnővel, ám a távolság nem könnyíti meg az életüket.

Mivel azonban Edurne nem költözik Manchesterbe, a spanyolok szerint – ha együtt akarnak maradni – ez csak egyféleképpen érhet véget…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik