Real Madrid: döntött a norvég csodagyerek, CR-ékhez igazol

Vágólapra másolva!
2015.01.19. 20:13
null
Ödegaard a Real Madridot választotta (Fotó: dt.no)<br />
Martin Ödegarad meghozta döntését, a 16 éves norvég csodatini a Real Madridhoz szerződik, már csak a két klubnak, a Strömsgodsetnek és a királyiaknak kell megegyeznie – írja saját forrásaira hivatkozva a dt.no.

Az európai topklubok által körbeudvarolt Ödegaard a múlt héten döntött édesapjával egyetértésben, hosszú távú szerződést fog aláírni a madridiakkal. Az átigazolás összege nem ismert, a norvégok szerint 2-3 millió euró körül mozoghat majd. A játékos többek között az Arsenalt, a Bayern Münchent és kedvenc klubját, a Liverpoolt „kosarazta” ki.

Ödegaard az előzetes híresztelésekkel ellentétben a Real Madrid első csapatához fog csatlakozni, ez édesapja kérése volt. Hans Erik Ödegaard, az apa utánpótlásedzői állást fog vállalni a királyiaknál, ezt megelőzően a norvég élvonalban tevékenykedett másodedzőként. Csak ő követi fiát Spanyolországba, felesége és a család többi tagja marad Norvégiában.

A norvég tini két hete is a spanyol fővárosban járt, élőben követte az Atlético–Real kupameccset (Fotó: Marca)
A norvég tini két hete is a spanyol fővárosban járt, élőben követte az Atlético–Real kupameccset (Fotó: Marca)

A rendkívül tehetséges, 1998-as születésű támadó középpályás bár együtt fog edzeni Cristiano Ronaldóékkal, tavasszal még a Castillában, azaz a Real Madrid tartalékcsapatában szerepel a mérkőzéseken, a 2015–2016-os idénytől pedig fellép a nagyokhoz – feltéve, ha minden a tervek szerint halad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik