La Liga: már a meccs előtt megtapsolja a Valencia a Realt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 11:30
null
2011-ben a Király-kupa-győzelmet követően már állt sorfalat a Valencia a Real Madridnak (Fotó: Marca)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Valencia labdarúgócsapata vasárnap díszsorfalat áll a Real Madrid előtt a két csapat bajnokiján.

A királyiak a hétvégén először lépnek pályára azután, hogy klubvilágbajnoki címet szereztek a San Lorenzo elleni döntőben. Az utóbbi napokban nagy vita volt a Valenciánál, hogy megtegyék-e ezt a gesztust a riválissal szemben, ám a klub vezetői végül úgy döntöttek, nem törik meg a hagyományt, annak ellenére sem, hogy a Real nem számíthat kedves fogadtatásra a Mestallában.

A Valenciát a spanyol labdarúgó-szövetség nem kötelezi erre a lépésre, ám a klub belső szabályai szerint a bajnokság, a kupa, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga aktuális győztesének mindig sorfalat állnak. A spanyol Szuperkupa-győzelem nem tartozik bele ebbe a sorba, ezért fordulhatott elő korábban, hogy a Barcelonát nem köszöntötték ily módon.

A „denevérek” a díszsorfal ellenére nem tervezik, hogy feltett kézzel vágjanak neki a találkozónak, erről tanúskodik az a motivációs videó is, amivel a nagy meccsre hangolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik