Real Madrid: közel a norvég tini, de miért edzett a Liverpoolnál?

Vágólapra másolva!
2014.12.05. 10:39
Martin Ödegaard, a norvégok 15 esztendős futballtehetsége hamarosan a Real Madrid játékosa lesz – tudni véli a királyi gárdával kapcsolatban rendre jól értesült Marca napilap. Ugyanakkor a kora ellenére már háromszoros válogatott középpályás csütörtökön az angol élvonalbeli Liverpool edzésén kápráztatta el Brendan Rodgerst.
Mint ismert, Martin Ödegaard nemrég Madridban járt,Martin Ödegaard nemrég Madridban járt, ahol a Reallal tárgyalt szerződtetéséről. A tízszeres BEK/BL-győztes egyesületnél már eldöntötték, szeretnék megszerezni a norvég ígéret aláírását. Florentino Pérez pedig nem örülne, ha kútba esne az üzlet – mint az Neymar esetében történt évekkel ezelőtt. A madridi elnök kész megadni ugyanazt az összeget, amit Ödegaard klubja, a Kovács Pétert is soraiban tudó Strömsgodset kap a fiatal játékosért bármely más érdeklődőtől.

A Marca úgy tudja, a jövő héten végleges döntés születik Ödegaard jövőjéről. A Real Madrid ötéves szerződést kínál, melyben garantálja, hogy a középpályás kölcsönben spanyol élvonalbeli klub felnőttcsapatában szerepelhet, nem kell végigjárnia a korosztályos együtteseket.

Ödegaard december 17-én tölti be 16. életévét, így a FIFA-szabályzatnak megfelelően ettől a naptól írhat alá külföldi gárdához.

Ödegaardot már több klubbal is szóba hozták pletykaszinten, tegnap épp Liverpoolban látták. A középpályás ezen a héten a Liverpoolnál járt egyeztetésen, részt vett Brendan Rodgers edzésein, s a hírek szerint a menedzserre jó benyomást tett a labdarúgó, illetve Kolo Torué, a „vörösök” védője is elismerően beszélt róla.

Előfordulhat, hogy Ödegaard végül mégsem Madridban köt ki?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik