Real: Én vagyok a legjobb, ti is tudjátok - Diego López

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 11:47
null
Az amerikai túra után állítólag a mindig higgadt madridi kapusnál is elszakadt a cérna (Fotó: Reuters)
Ben Hayward, a goal.com spanyol futballal foglalatoskodó szakírója szerint Diego López, a Real Madrid spanyol kapusa közölte a klub vezetőivel, ő a blancók legjobb kapusa, ennek tudatában döntsenek a sorsáról.

„Én vagyok itt a legjobb kapus, ezt ti is tudjátok, de azt csináltok, amit akartok…” – vetette oda a madridi vezetőknek az angol újságíró szerint Diego López az amerikai túra utáni repülőúton.

A spanyolnak nem egyszerű az élete manapság Madridban: annak ellenére, hogy a 2013–2014-es szezonban csapata egyik legjobbja volt, jelenleg csak harmadik számú kapusként számítanak rá a királyiak, mivel Carlo Ancelotti korábban kijelentette, nem szeretne több „balhét” a kapuskérdés miatt, így a tervek szerint Iker Casillas védhet az egész idényben.

Ráadásul a brazíliai világbajnokság egyik legnagyobb felfedezettjét, a Costa Rica-i Keylor Navast is átigazolta a Real Madrid, tovább nehezítve ezzel a Real Madrid C-ben is megforduló kapus napjait.

A jelenlegi állás szerint López távozni fog, a kérdés már csak az, hogy hova és hogyan. A legutóbbi információk szerint a monacói lehetőséggel már nem foglalkozik a spanyol, és inkább Olaszországba menne védeni, ahol az AC Milan le is csapna rá, és állítólag kezdésként egy évre, kölcsönbe viszik a spanyolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik