Real: Nálam nem lesz balhé a kapusposzt miatt - Ancelotti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 14:33
Carlo Ancelotti, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője a blancók legutóbbi sajtótájékoztatóján elmondta, egyelőre nem foglalkoznak Keylor Navasszal, hiszen a madridiaknak már így is van három remek kapusuk.

Keylor Navas nem a Real Madrid játékosa, felesleges ezzel foglalkoznunk, van három kiváló kapusunk, és még csak az előszezonban járunk. Egyet megígérhetek, ebben a szezonban nem lesznek olyan balhék a kapusposzt miatt, mint az előzőben. Az első bajnoki előtt véglegesítem a döntésemet, és elmondom, ki fog védeni” – mondta Carlo Ancelotti. Keylor Navas nem a Real Madrid játékosa, felesleges ezzel foglalkoznunk, van három kiváló kapusunk, és még csak az előszezonban járunk. Egyet megígérhetek, ebben a szezonban nem lesznek olyan balhék a kapusposzt miatt, mint az előzőben. Az első bajnoki előtt véglegesítem a döntésemet, és elmondom, ki fog védeni” – mondta Carlo Ancelotti.

Mint ismert, a világbajnokságon berobbanó Costa Rica-i Levante-kapus, Keylor Navas a spanyol sajtó szerint már aláírt a madridiakhoz, az olasz szakember azonban továbbra is cáfol, sőt, azt is elmondta, bár a lapok biztosra veszik azt is, hogy Ángel Di María elhagyja Madridot, és Párizsba igazol, még ez az ügy sincs lefutva.

„James Rodríguez és Toni Kroos érkezésével adott a kérdés, hogy ki szorul ki a kezdőből, most azonban még semmi sem biztos, de számolunk Di Maríával. Emlékezzünk csak az előző szezonra, amikor a végjátékhoz közeledve szinte nem maradt játékosunk a sérülések miatt. Ilyen sem lesz ebben a szezonban” – tette hozzá Ancelotti.

A madridiak jelenleg az Egyesült Államokban túráznak, ahol legközelebb vasárnap éjfélkor lépnek pályára az Inter ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik