Real: Benzema biztosan nem örül James átigazolási terveinek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 13:55
A Real Madrid nyáron igazolt kolumbiai támadója, James Rodríguez egy kolumbiai rádiónak elárulta, szívesen látná két honfitársát a spanyol bajnokságban.

A 2014-es nyári világbajnokság gólkirálya reméli, hogy korábbi portói és monacói klubtársa, Radamel Falcao a Real Madridban, Juan Cuadrado (a vb gólpasszkirálya) pedig a Barcelonában köt ki.

„Biztos vagyok benne, hogy Falcao sikeres lenne a Real Madridban, de nem én vagyok az, aki erről dönt, hanem az elnök. A képességei alapján beférne a csapatba. Négy éven át (két szezon a Portóban, egy a Monacóban – a szerk.) játszottam mellette, győztes mentalitása van, remélem, ismét csapattársak leszünk” – nyilatkozta a 80 millió euróért igazolt támadó, akinek szavait a Real Madrid jelenleg első számú csatára, a francia Karim Benzema biztosan nem széles mosollyal fogadta.

Nem Rodríguez az egyetlen vb-n berobbant kolumbiai, aki az átigazolási hírek sztárja lett a brazíliai torna óta. David Ospina – James feleségének testvére – az Arsenal kapujában kötött ki, míg Juan Cuadradót a Barcelona csábítja, de a Fiorentina 40 millió euró alatt nem adná.

„Cuadrado jó barátom, bízom benne, hogy összejön neki (a Barcelonához igazolás – a szerk.). Szerződtetése további ajtókat nyithat a tehetséges kolumbiai játékosoknak a nagy klubok felé.”

„Ospina Londonba szerződését is örömmel fogadtam. Megérdemelte a lehetőséget. Ő kiváló kapus, az Arsenal pedig egy nagyszerű csapat, ahol kiteljesedhet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik