Real Madrid: Zidane veheti át a Castilla irányítását - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.24. 09:56
A Marca beszámolója szerint a nyáron Zinedine Zidane veheti át a spanyol másodosztályból kiesett Real Madrid Castilla irányítását.

Az edzői pályára készülő francia világbajnok visszavonulása után is a Real Madrid alkalmazásában maradt, dolgozott a klub menedzsmentjében, volt sportigazgató, az elmúlt idényben pedig Carlo Ancelotti asszisztense volt az első csapatnál. Zidane hosszú távon az edzői pályán képzeli el magát, az elmúlt hetekben hírbe hozták a Girondins Bordeaux-val is, ám a hírek szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke mindenképp a klub kötelékében tartaná, és hosszú távon vezetőedzői szerepet szán neki.

A lap szerint Zidane számára a Castilla, a Real második csapata tökéletes tapasztalatszerzés lehet: a csapat ugyan Manolo Díaz vezetésével az idény végén kiesett a harmadosztályba, ám a Zaragoza és a Murcia pénzügyi gondjai miatt még elképzelhető, hogy ősztől is a második vonalban szerepelhet, másrészt pedig a Real most „kiöregedő”, „aranygenerációnak” is nevezett ifigarnitúráját az elmúlt évek egyik legjobbjának tartják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik