Atlético Madrid: Diego a tavaszi idényre visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.31. 22:46
null
Másodszor köszönthetik Diegót az Atlético Madridnál
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönvette a Wolfsburgtól korábbi brazil játékosát, Diegót.

 

Diegót már másodszor adta kölcsön a Wolfsburg az Atléticónak, az első alkalommal igen eredményes időszakot töltött a spanyol fővárosban a brazil karmester. Kulcsembere volt ugyanis az Európa-ligát nyerő alakulatnak, a sorozatban ő adta a legtöbb gólpasszt (nyolcat), a bukaresti döntőben pedig betalált az Athletic Bilbao kapujába.

„Nagyszerű érzésekkel térek vissza ehhez a csapathoz, amelynél fantasztikusan ment a játék. Nagyon izgatott vagyok. Csak idő kérdése volt, hogy az Atlético elérjen arra a szintre, ahol most van. Már akkor láttam, milyen lehetőség van ebben a csapatban és a klubban, amikor először itt játszottam. Nagyon örülök neki, hogy Európa egyik legjobb formában lévő együttesének tagja lehetek” – nyilatkozta Diego az Atlético honlapjának.

A 28 éves brazil középpályás 15 Bundesliga-találkozón 3 gólt szerzett ebben az idényben a Wolfsburg színeiben.

„Már a kívánságlistánkon volt egy ideje, de különböző okok miatt eddig nem tudtuk megszerezni. Most sikerült, az idény végéig velünk marad, de remélhetőleg azt követően is” – mondta José Luis Caminero, a madridiak sportigazgatója, arra célozva, hogy szándékukban áll végleg megszerezni Diegót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik