Barcelona: doppingellenőrök az edzésen, visszatérő védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 16:21
A sérüléséből felépült Adriano Correia és Pedro Rodríguez is teljes értékű edzésmunkát végzett a Barcelona labdarúgócsapatának mai edzésén, amely után az UEFA doppingellenőrei látogatták meg a katalán klub játékosait.

Adriano edzésbe állása meglepetésnek számít, hiszen az orvosok négy-hat hetes kihagyást jósoltak számára, miután combizomszakadást szenvedett a március 17-i, Rayo Vallecano elleni bajnoki mérkőzésen. Ehhez képest szűk három hét elteltével ismét teljes értékű edzésmunkát végezhetett a brazil védő, akire Javier Mascherano és Carles Puyol sérülése miatt nagy szüksége lesz a soron következő meccseken Tito Vilanova vezetőedzőnek.

Pedro visszatérése már korántsem ennyire váratlan. A szélső a Franciaország–Spanyolország világbajnoki selejtezőn sérült meg, ám tíznapos rehabilitációja ma befejeződött.

A Barcához kapcsolódó hír, hogy a gyakorlás után az UEFA doppingellenőrei látogatták meg a játékosokat, akik közül Javier Mascherano, Marc Bartra, Jonathan dos Santos, José Pinto, Alexis Sánchez, Adriano, Sergio Busquets, Carles Puyol, Daniel Alves és Pedro adott mintát. Az európai szövetség szakemberei legutóbb február 15-én jártak a katalánok tréningjén.

A Barcelona a spanyol bajnokság 30. fordulójában szombaton 22 órától a Mallorcát fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik