Málaga: Chelsea-csatár érkezik; a CAS-nál reklamálnak

Vágólapra másolva!
2013.01.15. 17:06
Beindultak az események a Málaga háza táján: a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub hivatalos közleményben tudatta (ismét), hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbez az UEFA eltiltása ellen. Ráadásul új csatár is érkezik a klubhoz.

Mint ismeretes, december végén az UEFA pénzügyi ellenőrző bizottsága tartozásai miatt kizárta a Málagát a következő európai kupasorozatból, amelybe bejut, ráadásul 300 ezer eurós pénzbüntetéssel is sújtotta a klubot. A katari tulajdonban lévő csapat vezetősége igazságtalannak tartja az UEFA döntését, szerinte csak példát akar statuálni az európai szövetség, ezért a CAS-hoz fordul a Málaga.Mint ismeretes, december végén az UEFA pénzügyi ellenőrző bizottsága tartozásai miatt kizárta a Málagát a következő európai kupasorozatból, amelybe bejut, ráadásul 300 ezer eurós pénzbüntetéssel is sújtotta a klubot. A katari tulajdonban lévő csapat vezetősége igazságtalannak tartja az UEFA döntését, szerinte csak példát akar statuálni az európai szövetség, ezért a CAS-hoz fordul a Málaga.

További hír a Málaga háza tájáról, hogy az idény végéig kölcsönvették Lucas Piazónt a Chelsea-től. Az öt nap múlva 19. életévét betöltő támadó mindössze háromszor lépett pályára a londoni csapatban 2012 januárja óta, így tapasztalatszerzés miatt távozik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik