Barcelona: A legjobb játékosok nálunk játszanak - Bojan Krkic

Vágólapra másolva!
2010.07.21. 16:09
null
Krkic legjobb évére készül (Fotó: Action Images)
A Barcelona labdarúgócsapatának fiatal támadója, Bojan Krkic az egyik edzés utáni sajtótájékoztatón elmondta a szezonnal kapcsolatos várakozásait, és beszélt a nagy rivális Real Madridról is. Elmondta, a legjobb futballistákat nem tudja megszerezni a Real, azok a Barcánál vannak.

„Hiszek benne, hogy ez lesz a legjobb évem. Erősebbnek, ambiciózusabbnak érzem magam, és ezáltal boldogabb is vagyok. Meg szeretném mutatni, hogy helyem van itt, és segítségére lehetek a csapatnak. Az elmúlt három évben hozzászoktam a Barcelona öltözőjének légköréhez, felnőttem, és rengeteget tanultam" – mondta Bojan Krkic a Marcának.

A dél-afrikai világbajnokság előtt szerződtetett David Villával kapcsolatban Krkic elmondta, szerinte együtt is lesz helyük a pályán.

„Villa nagyszerű játékos, igazi góllövő. Sokat fog segíteni nekünk. Szerintem tudunk majd együtt játszani, mert mindketten bevethetők vagyunk a szélen és középen egyaránt” – vélekedett a fiatal támadó.

Krkic természetesen beszélt a nagy rivális Real Madridról is: „Mourinho érkezésével több meccset fognak megnyerni, és több pontjuk lesz, mint az előző szezonban. Ő remek edző."

Krikic összefüggést lát a spanyol válogatott teljesítménye és a Barcelona kitűnő utánpótlás-nevelő rendszere közt, hiszen több spanyol világbajnok is ebből a rendszerből került ki.

„A Real Madrid nem tudja szerződtetni a legjobb játékosokat, mert ők már rég a Barcelonánál vannak" – jegyezte meg ezzel kapcsolatban Krkic, akinek legfőbb célja, hogy visszakerüljön a spanyol válogatottba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik