Nem hivatalos: Maniche az Atléticótól az Internazionaléhez igazolt

Vágólapra másolva!
2008.01.08. 20:22
A portugál válogatott középpályás Maniche az Atlético Madridtól az olasz bajnok Internazionaléhez igazol keddi spanyol lapértesülések szerint. A portugál fedezet nem illett bele a mexikói mester, Javier Aguirre elképzeléseibe, ami alkalmat adott az Internek ahhoz, hogy lecsapjon a játékosra.
Maniche a Serie A-ban folytatja  – már csak a hivatalos megerősítés hiányzik
Maniche a Serie A-ban folytatja – már csak a hivatalos megerősítés hiányzik
Maniche a Serie A-ban folytatja  – már csak a hivatalos megerősítés hiányzik
Maniche a Serie A-ban folytatja – már csak a hivatalos megerősítés hiányzik

Az Atlético fél évre adja kölcsön az Eb-ezüstérmes sztárt Massimo Moratti klubjának, amelynek a nyáron opciós joga is lesz a futballista kivásárlására madridi klubjából – értesült a katalán El Mundo Deportivo sportnapilap internetes kiadása.

A milánóiak klubelnöke korábban megerősítette, érdekli őket a fáradhatatlan középpályás, aki a Dinamo Moszkvától került a madridiakhoz 10 millió euróért 2006-ban. Mellesleg egy kis londoni kitérő után, hiszen fél évet a Chelsea mezében is lehúzott a Premier League-ben José Mourinho irányítása alatt.

Javier Aguirre az elmúlt négy meccsen nem számított Maniche szolgálataira, egyáltalán nem váratlan fejlemény tehát, hogy váltania kell a futballistának.

Az olasz bajnokságban a címvédésre hajtó Internazionale középpályája igencsak foghíjas volt az utóbbi hónapokban, Luis Figo, Patrick Vieira és Dejan Sztankovics is csak most lábadozik többhónapos sérülésből. Ez indította játékosvadászatra a kék-feketéket az átigazolási piacon.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik