Gabriel Heinze két hónapig az oldalvonal mellől nézheti társait

Vágólapra másolva!
2008.01.07. 16:16
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Real Madrid védője, Gabriel Heinze két hónapig nem állhat csapata rendelkezésére. Az argentin játékos a Real Zaragoza elleni vasárnapi bajnokin szenvedett súlyos sérülést.
Gabriel Heinze: két hónap pihenő
Reuters
Gabriel Heinze: két hónap pihenő
Gabriel Heinze: két hónap pihenő
Reuters
Gabriel Heinze: két hónap pihenő

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Gabriel Heinze a Real Zaragoza elleni mérkőzés 17. percében lekéredzkedett a pályáról. Akkor még nem lehetett tudni, mennyire súlyos a védő sérülése. A klub orvosai azonban rossz hírt közöltek.

A játékos bal lábában elszakadt egy izom, melynek következtében az előzetes várakozások szerint, nyolc hetet ki kell hagynia a Manchester Unitedban még az Év játékosának választott hátvéd.

A 29 éves futballistára így fontos mérkőzéseken nem számíthat Bernd Schuster, a királyi gárda vezetőedzője. Az argentin nagy valószínűséggel nem lesz ott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Roma ellen, valamint a Real következő Spanyol Kupa-mérkőzésén sem.

Heinze természetesen el volt keseredve attól, hogy ez már a harmadik súlyos sérülése azóta, amióta Angliából a Bernabeuba érkezettt.

"Sajnálom, mert ez az az időszak, amikor a csapat sok mérkőzést fog játszani" - értékelte a csalódottan a történteket Heinze.

EMLÉKEZTETŐ

REAL MADRID – ZARAGOZA 2-0 (0-0)
Helyszín: Madrid, Bernabeu Stadion, Játékvezető: Iturralde González
REAL MADRID: Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze (M. Torres, 17) - J. Baptista (Gago. 79.), Diarra, Sneijder (Guti, 55.) - Robinho, Van Nistelrooy, Raúl. Vezetőedző: Bernd Schuster
ZARAGOZA: López Vallejo - Diogo, Sergio Fernandez, Ayala, Juanfran - Celades (Óscar, 76.), Luccin, Zapater - Sergio García (Gabi, 77.), Diego Milito, R. Oliveira (Paredes, 88.). Vezetőedző: Victor Fernández
Gólszerző: Van Nistelrooy 65., Robinho 76.,
Sárga lap: Sergio Ramos 70., ill. Ayala 70., Diogo 85.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik