Juan Roman Riquelme az Internazionaléban köthet ki januárban

Vágólapra másolva!
2007.11.16. 10:59
Elképzelhető, hogy Juan Roman Riquelme, a spanyol bajnokság élvonalában szerepl,ő Villarreal labdarúgócsapatának mellőzött irányítója a januári átigazolási szezonban az olasz Internazionaléhoz szerződik.
Juan Roman Riquelme régen játszhatott főszerepet klubcsapatában
Juan Roman Riquelme régen játszhatott főszerepet klubcsapatában
Juan Roman Riquelme régen játszhatott főszerepet klubcsapatában
Juan Roman Riquelme régen játszhatott főszerepet klubcsapatában

A Villareal középpályása kétségkívül a az egyik legjobb irányító a világon, azonban a spanyol klubban ebben a szezonban nem jut szóhoz az argentin középpályás, hiszen korábban összeveszett a gárda chilei vezetőedzőjével, Manuel Pellegrinivel.

A huszonkilenc éves klasszis minden bizonnyal ezért távozik majd jelenlegi csapatától a januári átigazolási szezonban, és állítólag a jövőbeli klubjának mintegy három millió fontot kell majd kiadnia érte.

Riquelmét korábban hírbe hozták már a Milannal és a Juventusszal is, sőt a brazil élvonalban szereplő Fluminense is bejelentkezett érte. Azonban most a Corriere dello Sport, olasz napilap híradásai szerint az Internazionale került az első helyre a játékosért sorban állók között.

A milánói kék feketéknek nagyon szükségük lenne erősítésre a középpályán, hiszen jelenleg komoly sérüléssel bajlódik a francia Patrick Vieira és a portugál Luis Figo is.

Emellett Massimo Moratti, az Internazoionale elnöke egyébként nagy rajongója Riquelme játékénak, és őt tarja a megfelelő embernek arra, hogy Bajnokok Ligája-győzelemre vezesse a csapatot.

Amennyiben a Villarreal irányítója Milánóba igazol, abban az esetben már a sokadik argentin játékos lenne az együttesben, hiszen az Interben szerepel Javier Zanetti, Julio Cruz, Nicolas Burdisso, Hernan Crespo, Esteban Cambiasso, Santiago Solari és Walter Samuel is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik