Real Madrid: David Villa Calderón elnök következő kiszemeltje

Vágólapra másolva!
2007.10.10. 13:43
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szereplő, címvédő, egyben listavezető Real Madrid klubelnöke, Ramón Calderón a Marca című spanyol sportlapnapnak elárulta, hogy a következő nyári átigazolási szezonban a Valencia válogatott támadója, David Villa (képünkön) lesz az elsőszámú kiszemeltjük.

A csatár Spanyolország elsőszámú támadója jelenleg, a képzeletbeli rangsorban maga mögé utasítva Fernando Torrest vagy éppen Raúlt, hogy a többiekről most ne is tegyünk említést.

Villa klubcsapatában és a válogatottban is eredményes. A támadó játéka mindkét gárdában kulcskérdés. Luis Aragonés szövetségi kapitány azonban sérülése miatt most nélkülözni kényszerül Villát a soron következő Eb-selejtezőkön, van is gondja emiatt rendesen. Ugyan mi másnak tudhatnánk be, hogy a 2006-s vb után az általa már leírt Raúl reaktiválása is felmerült, aki viszont gyorsan kijelentette: amíg Aragonés igen, addig ő nem.

Visszatérve David Villára, a Valencia minden bizonnyal nem aprópénzért válna meg klasszisától, akinek kivásárlási árát 150 millió euróban szabták meg a klubvezetők.

Calderón elnök második nyári átigazolási idényét tudta le a madridiak első embereként, a klubvezető Fabregas és Kaká szerződtetését ígérte megválasztóinak, illetve a klub szimpatizánsainak mindenek előtt, de ez sem tavaly, sem idén nyáron nem valósult meg.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik