Fernando Torres jelenlegi csapatával szeretne címeket nyerni

Vágólapra másolva!
2007.04.17. 13:36
A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) élvonalában szereplő Atletico Madrid fiatal csatára nem akar eligazolni jelenlegi klubjától, pedig Európa sztárklubjai sorban állnak érte. Fernando Torres az AS-nek adott interjújában beszélt arról, hogy jövőjét egyértelműen a madridi klubnál képzeli el.
A hűséges Fernando Torres
A hűséges Fernando Torres
A hűséges Fernando Torres
A hűséges Fernando Torres
Fernando Torres még egyszer ígéretet tett, hogy nem hagyja el szeretett klubját, az Atletico Madridot.

A csatár azután állt nyilvánosság elé, hogy hallotta a híreket, miszerint Sir Alex Ferguson szívesen látná őt csapatában.

A Manchester United persze nem az egyetlen klub, amely minden pénzt megmozgat a fiatal csatár megszerzéséért: a Milan, a Barcelona és a Chelsea is bejelentkezett Torresért.

A spanyol válogatott csatár azonban „nem kér” a nagyok ajánlatából, ő jelenlegi csapatát szeretné Európa élmezőnyébe vezetni.

„Nem veszítettem el a hitemet, az Atleticónál senki sem veszíti el” – nyilatkozta Torres az AS-nek.

„Sosem gondoltam a távozásra. Volt néhány szezonunk, amikor nem mentek jól a dolgok, ám amikor visszatértem a nyári szabadságomról, mindig úgy gondoltam a dolgok jobbra fordulnak.”

„Nagyon fontos dolog, hogy ahol jól érzed magad higgy abban is, hogy ott képes vagy címeket nyerni. Egy ilyen csapatnál (mint az Atletico) ezt az érzést nagyon nehéz megtalálni, ám én mégis hiszem, hogy ezzel a klubbal sikeres tudok lenni.” – folytatta igen optimista nyilatkozatát a huszonhárom éves játékos.

Torres úgy véli, hogy öt éven belül a madridi klubot úgy tartják majd számon, mint Európa egyik legjobb klubcsapata.

„Mire huszonnyolc éves leszek a Bajnokok Ligájában fogok majd játszani, és ezt az Atleticóval fogom elérni. Nem akarom megszállottként üldözni a különböző kupákat, éppen ezért nem igazolok el.”

Az Atletico Madrid jelen pillanatban a hatodik a spanyol pontvadászatban, és mindössze három pont választja el a még BL-selejtezőben való indulást jelentő negyedik helytől. A vetélytársak gyenge szereplését látva az sem elképzelhetetlen, hogy már jövőre láthatjuk a legrangosabb európai kupában madridi csapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik