Ronaldinho: Még évekig a Barcelonában szeretnék futballozni

Vágólapra másolva!
2007.03.03. 01:16
A brazil sztár nyilatkozatában egyértelműen visszautasította azokat a spekulációkat, amelyek szerint a nyáron esetleg az AC Milanban folytatná pályafutását. A támadó középpályás úgy érzi, hosszabb időre kötött ki Barcelonában.
Ronaldinho hosszú távra tervez a katalán klubbal
Ronaldinho hosszú távra tervez a katalán klubbal
Ronaldinho hosszú távra tervez a katalán klubbal
Ronaldinho hosszú távra tervez a katalán klubbal

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az elmúlt időszakban több ízben is találgatások kerültek napvilágra Ronaldinho jövőjével kapcsolatban.

A brazil zseni újra megszólalt az ügyben, s nem is köntörfalazott:

„Meg vagyok győzödve arról, hogy néhány évig még a Barcában fogok futballozni. Az idő elteltével egyre inkább elkötelezve érzem magam a katalán klubnál, remekül érzem magam itt.”

A sztár nemrég Eto’o-val és a spanyol médiával is „háborúba” keveredett, s az AC Milannál máris jelezték, ők tejben-vajban fürösztenék a sztárt, amennyiben hajlandóságot mutatna a klubváltásra.

A Barcelona fantasistája Berlusconi egyik kedvenc játékosa, s a hírek szerint a milánói klub első számú célpontja a nyári átigazolási szezonban Ronaldinho lehet.

Olaszországban együtt játszhatna régi „cimboráival” Kakával és Ronaldóval, amennyiben persze Kakát nem ajánljaná fel a Milan Ronaldinhóért.

Úgy tűnik egyelőre azonban szertefoszlottak a katalán klub fölött a viharfelhők, s ez lehet a jó teljesítmény záloga is egyben.

Ronaldinho már megemésztette a spanyol média részéről a kondícióját és alakját ért bírálatokat, és állítása szerint jól érzi magát a bőrében, az incidens csak ösztönzőleg hatott rá.

Az aranylabdás klasszis 16-szor betalált már a spanyol bajnokságban ebben a szezonban, s az utóbbi fellépéseken alaposan rácáfolt a kritikákra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik