Spanyolország: tiltakozik a Real a Barca-drukker bíró miatt

Vágólapra másolva!
2005.10.07. 19:41
Címkék
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madridnál tiltakoznak az ellen, hogy egy Barcelona-drukker játékvezető fújja a sípot a városi rivális Atletico Madrid elleni, jövő heti meccsükön.

A klub honlapján megjelentetett közlemény szerint az említett játékvezetőnek, Bernardino Gonzalez Vazqueznek így is sok van a rovásán, miután többször tévedett már a királyi gárda kárára. Azt is sérelmezik, hogy - állításuk szerint - az Atletico nyomására változtatták meg a bíróküldést a találkozóra, és így kerülhetett kijelölésre a bevallottan Barcelona-szurkoló Gonzalez Vazquez.

"Gonzalez Vazquez volt a bíró a tavalyi, Villareal elleni mérkőzésünkön, amelyen számos hibát vétett, bár ezzel nem tudta megakadályozni a Realt a győzelemben" - szól a közlemény. A bíró akkor a Madridból Walter Samuelt és Zindedine Zidane-t, a Villarealból Quique Alvarezt állította ki.

"Először Cesar Muniz Fernandezt jelölték ki a meccsre, de aztán az Atletico Madrid nyomására lecserélték Bernardino Gonzalez Vazquezre, aki bevallottan a Barcelona szurkolója,és a bírói bizottság elnökének, Victortian Sanchez Arminónak a védence" - folytatódik a közlemény, amelyet az Atletico Madridnál nem kívántak kommentálni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik