Röplabda: parádés békéscsabai siker a CEV Kupában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 20:43
A Bajnokok Ligája után a CEV Kupában próbált szerencsét a magyar bajnok Linamar-BRSE, amely a szerb bajnokság listavezetőjének, a szerb Stara Pazovának otthonába látogatott, s győzött bravúros teljesítménnyel 3:1-re.

A találkozó visszavágóját január 25-én játsszák majd Békéscsabán. A párharc győztese a nyolcaddöntőbe kerül.

RÖPLABDA, NŐI CEV KUPA, 2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉS:
SZTARA PAZOVA (szerb) – LINAMAR-BRSE 1:3 (–17, 12, –16, –15)

Sztara Pazova, 500 néző. V: Robles Garcia (spanyol), Lagierski (lengyel).
Jedinsztvo Sztara Pazova: Mrdak 9, Antanaszijevics 3, Szakradzija 7, Jakics 7, Vulin 12, Oluics 10. Csere: Petrov (liberó), Vujnovics 1, Miroszavljevics, Szkorics. Vezetőedző: Jovo Csakovics.
Linamar-BRSE: Tálas 7, Matics 9, Bodnár 14, Soós 12, Szakmáry 13, Clement 6. Csere: Molcsányi, Szpin (liberók), Petrenkó 1, Ludmán. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovics.

MESTERMÉRLEG:

Szasa Nedeljkovics: – Taktikailag nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre, így nem ért bennünket meglepetés. Jól kezdtük a találkozót, aztán a második játszmában volt egy kis megingás, a folytatásban viszont még összeszedettebben és harciasabban játszottunk, jól fogadtuk a nyitásokat és megérdemelten nyertünk. Megmutattuk, hogy tudunk röplabdázni magas szinten és örülök a győzelemnek. A továbbjutás még nem dőlt el, de nagyon várjuk a visszavágót.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik