Férfi röpi NB I: idegenben nyert a Kazincbarcika, ötödik meccs dönt a fináléba jutásról

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2017.03.12. 21:05
A Kazincbarcika három játszmában nyert a Pénzügyőr vendégeként a férfi röplabda NB I elődöntőjének vasárnapi, negyedik felvonásán, így kiegyenlített.

A fináléba kerülésről döntő ötödik mérkőzést hétfőn 18 órától játsszák Kazincbarcikán.

FÉRFI RÖPLABDA NB I, ELŐDÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS
Pénzügyőr SE–Vegyész RC-Kazincbarcika 0:3 (–23, –20, –21)

Budapest, Kőér utca. V: Vári, Szabó P.
Pénzügyőr: Tóth A., Bagics, Bokor G., Szalai, Kiss D., Kovács S. Csere: Ronkainen, Magyarosi (liberók), Takács G., Torma. Vezetőedző: Weczera Csaba.
Vegyész: Toronyai, Borovicsanyin, Banai, Árva, Januzovics, Juhász P. Csere: Dudás (liberó), Kozsla, Kecskeméti, Surányi. Vezetőedző: Daniel Oravec.
MESTERMÉRLEG
Weczera Csaba: – Ez a mérkőzés is a nyitáson és a nyitásfogadáson dőlt el. Eddig mind a négy meccsen az a csapat győzött, amelyiknek ez jobban működött, olyan még nem volt, hogy mindkét gárdának ugyanúgy menjen. Hétfőn délben dől el, hogy megleszünk-e egyáltalán hatan az esti meccsre...
Daniel Oravec: – A megbeszéltek szerint fegyelmezetten, a taktikai utasításokat betartva, végig mi irányítottunk a mérkőzést és megérdemelten nyertünk.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-2. A másik ágon a címvédő Fino Kaposvár már bejutott a döntőbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik