Hosszú Katinka az édesanyja erejéről és támogatásáról vallott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.30. 16:44
Hosszú Katinka, a P&G „Köszi, Anyu!” globális kampányának magyar nagykövete három arany- és egy ezüstéremmel térhetett haza a 2016-os riói olimpiai játékokról. Fantasztikus teljesítményére az egész világ felfigyelt – egész Magyarország, de különösen legnagyobb rajongója, az édesanyja hihetetlenül büszke Katinkára. (x)

„Minden sportoló mögött áll egy csodálatos anyuka” – ezen a gondolaton alapszik a „Köszi, Anyu!” kampány. A P&G idén is az édesanyák elkötelezett támogatójaként tekintett az olimpiai játékokra, mely nézetet Katinka munkához és családhoz való hozzáállása tovább erősítette.

„Nagy öröm számomra, hogy nagykövete lehetek a Procter & Gamble ilyen jelentős, globális kampányának. Elmondhatatlanul büszke vagyok arra, hogy képviselhetem hazámat az olimpián, a világ legnagyobb sporteseményén, de tudom, hogy ez sosem sikerülhetett volna édesanyám mérhetetlen szeretete és támogatása nélkül. Az ő szavai és példátlan ereje a verseny minden egyes pillanatában velem lesznek majd” – mondta el a játékokra tartva Hosszú Katinka.

Bakos Barbara, Katinka édesanyja a szűk családdal kiutazott Rióba, hogy szeretetével és erejével a helyszínen támogassa lányát az olimpia minden egyes futamán. Egyetlen tanácsa Katinkának az volt, hogy élvezze a játékokat, élvezzen ki minden pillanatot, amit egy olimpia adhat. Barbarának igaza volt, Katinka elképesztően teljesített minden versenyén, aminek köszönhetően az egész világ megismerte a nevét.

És hogy ehhez a sikerhez mennyiben járult hozzá a család fantasztikus helyszíni szurkolása, arról árulkodjanak a képek!

 


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik