Rémségek az ötödik fordulóban.

Vágólapra másolva!
2011.10.31. 23:10
  A manchesteri horror miatt megcsúszó meccsbeszámolóm első sorait olvasod, igen, igazak az első félelmeid, a csúszást megpróbálom egy halloweenes...

A manchesteri horror miatt megcsúszó meccsbeszámolóm első sorait olvasod, igen, igazak az első félelmeid, a csúszást megpróbálom egy halloweenes klisével kendőzni, de megígérem, hogy szellemes lesz nem viszem túlzásba.

Az "elolvasom" gomb után megtudhatod a forduló eredményeinek az előéletét, valamint egy rövid és teljesen szubjektív értékelést a bajnokaspiráns csapatok teljesítményéről.A manchesteri horror miatt megcsúszó meccsbeszámolóm első sorait olvasod, igen, igazak az első félelmeid, a csúszást megpróbálom egy halloweenes klisével kendőzni, de megígérem, hogy szellemes lesz nem viszem túlzásba.

Az "elolvasom" gomb után megtudhatod a forduló eredményeinek az előéletét, valamint egy rövid és teljesen szubjektív értékelést a bajnokaspiráns csapatok teljesítményéről.




Post Gólya United - Gradus 3-2

A forduló egy igazi hatpontos mérkőzéssel kezdődött, melyen a gólyák meggyőző fölényben játszottak, rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de hol a Gradus remekelő kapusa (Tarásó Ádám) hol pedig a puszta balszerencse miatt nem sikerült kivégezni az ellenfelet. Sőt! A Gradus két remek egyéni alakítással 0-2-vel is vezetett, ám a már említett nyomást nem tudták a végéig kibírni, így a PGU örülhetett a 3 pontnak.
Gól: Pulay(2),Geiszelhardt ill. Kurucz(2)

Vaskapu FC - Bíbortógás Fenevadak 9-2

A Vaskapu a szokásos sokkterápiával ugyan gyorsan elhúzott (4-0), a Fenevadak azonban produkáltak egy erős 15 percet, mely időtartalomban teljesen egyenrangú ellenfelei tudtak lenni a címvédőnek (4-2). A második félidőre ezt a teljesítményt már nem tudták átmenteni, így a Vk behúzta a meccset.
Gól: Pásztorka(4),Sokolowski A. (2), Mohammed (2), Sokolowski M. ill. Visokai, Sulai

As Iustum - Fegyencjárat 1-6

A mérkőzést a fegyencek uralták, támadásban sokkal veszélyesebbek voltak, így többször is fel tudták törni a Iustum védelmét, ellenfelüknek ez "csak" egy büntetőből sikerült. Már nem csak én most már a Iustum is tudja, hogy a legjobb orvosság a -5, mert az 1-6 HAHAHAA...
Gól: Simkó (2), Új, Portrusching, Rák, Smitnya ill. Dobos


Smasszer FC- The Killers 1-4

Az erősen tartalékos Smasszer nem bírt az erasmusosok csapatával, a helyenként indulatos meccsen a Killers végig kézben tartotta a meccset és hozta el a 3 pontot, amellyel a Smasszer elvesztette veretlenségét, a The Killers pedig az őszi szünetet az első helyen töltheti.
Gól:Horváth ill. N/A

Vaskapu II - BSE 37 1-5

A másodosztály körbeverése az eddig remekelő Vaskapu II első vereségével folytatódott, így nincs már veretlen csapat a második vonalban. A mérkőzésen a BSE szerezte meg a vezetést, melyet nem is adott ki a kezéből, elfojtva minden vaskapus kísértetet.
Gól:Tóth ill. Párkányi (3), Szirányi, Soproni

Budapest Rangers - Pasos Quema CF 5-6

A Rangers ugyan nem a legjobb felállásában lépett pályára, de legalább pályára lépett a múlt heti ki nem állás után. A Pasos nem foglalkozott ilyen apróságokkal, folyamatosan kezdeményeztek a meccsen és ezzel sikerült kiharcolniuk a győzelmet.
Gól:Lukács(3) Berzlánovich, Szalkai ill. Pintér, Horváth, Nagy, Pál (gólok száma nincs a jegyzőkönyvben)

A tabellától most eltekintenék,

Ugyanakkor jogosan merül fel a kérdés,

hol itt a beígért félelem és reszketés?

Válasz sehol, jöjjön hát az értékelés.

Fegyencjárat

A tavalyi alapszakasz győzelmükkel már megérezték a vér szagát, melyhez a második fordulós Vaskapu veréssel a bosszú íze is társult. Kérdéses azonban, hogy ez az elegy elegendő lesz-e a végső sikerre, főleg, hogy a gyilkos csatárduó egyik tagjára idén már nem számíthatnak a bajnokok fegyencek.

Vaskapu FC

A címvédő az idei szezonnak is fő esélyesként vágott neki és egyetlen egy alkalmat leszámítva valóságos mészárszárlást jelentett a vele való találkozás. Azon az egy meccsen azonban őt vágták le, ezzel eldőlt, hogy gyenge idegrendszerű nézők ne lehessenek a bajnoki döntőn visszavágón.

Másodosztály

Mindenki legnagyobb örömére ez az osztály a kiegyenlített szócska illusztrációja a lexikonokban, így hát felelőtlenség lenne bárkit kiemelni a tagjai közül. Helyette inkább izguljunk választott kedvencünknek, ha lehetőség van rá a helyszínen, hogy képes legyen elsőnek lenni az egyenlők között.

Miután több közhely nem ugrik elő elmém sötét bugyraiból, inkább rövidre fogom magam és Michael Jackson Thrillerjével búcsúzom, kellemes pihenést :)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik