Kiharang. 2014. ősz 10. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.11.26. 10:11
Címkék
A gonosz Pázmány Kupa miatt nem jutott idő az olyan fontos dolgokra, mint a Beharang., ezért most Kiharang. lesz!Elég perverz módon hangzik, tudom...

A gonosz Pázmány Kupa miatt nem jutott idő az olyan fontos dolgokra, mint a Beharang., ezért most Kiharang. lesz!
Elég perverz módon hangzik, tudom, de ha nem lesz jó, nem csinálok többet (úgyhogy ez lehet, hogy 2 Kiharang. is egyben: az első és az utolsó).
A gonosz Pázmány Kupa miatt nem jutott idő az olyan fontos dolgokra, mint a Beharang., ezért most Kiharang. lesz!
Elég perverz módon hangzik, tudom, de ha nem lesz jó, nem csinálok többet (úgyhogy ez lehet, hogy 2 Kiharang. is egyben: az első és az utolsó).

A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 10. fordulója
2014. XI. 24.

8:05 – 8:45 Titánok – KRE Fiókák (III.o.) (H!)

Egy halasztott mérkőzés pótlására került sor hétfőn hajnali 8kor, amire a Titánok nem jöttek el megfelelő létszámban, ezért egy jót fociztak a Károlisok ellen és a bíróval együtt, játékon kívül. Az eredmény 0-5 lett.

(persze nem együtt)


11:05 – 11:45 Pasos United – Pázmány Yellow Sox (II.o.)

A bajnok YellowSoxnak már mindegy volt, a Pasosnak még nagyon nem: előre menekülnek a kékek, hogy az osztályozót ne a III. osztály 2., hanem a 3. helyezettjével kelljen játszaniuk (nagyon nem mindegy, hogy a Keverton vagy a Power Rangers/KRE Fiókák csapatok valamelyikével mérkőznek meg a sorsdöntő Playoff fordulóban). A PYS-nál a jól bevált felállás (a jó kapus a kapuban, a jó csatár elöl) helyett a jó kapus rossz csatárt, a jó csatár pedig rossz kapust játszott, így nem is olyan meglepő az eredmény: 5-4


11:50 – 12:30 Smasszer FC – No. 1 SE (II.o.)

Elmaradt a meglepetés, a Smasszer FC győzelem nélkül búcsúzik a III. osztálytól, pedig az elmúlt fordulókban egyre jobb játékkal rukkoltak elő, utoljára a Gradus ellen kaptak ki egy gólnál nagyobb különbséggel, illetve a Pasos ellen a 8. fordulóban sikerült a pontszerzés is, majd megszorongatták a feljutásra is esélyesnek tartott Buda FC-t, de a No. 1 SE ellen is csak ennek örülhettek, illetve a Smasszer hálóőr, a YellowSoxban vendégszereplő Bálizs Gergő Pázmány Kupán szerzett bronzérmének. A "Námbörván" győzelmével még nem egyértelmű, hogy játszik-e osztályozót a sikeréhes III.osztályos csapatok valamelyikével, mindenesetre a Smasszer elleni 3-2-es győzelmükkel jól robognak a II. osztály dobogója felé.

12:35 – 13:15 Pászítók - A.B. 41 (III.o.) (H!)

A Pászítók és az A.B. 41 rendkívül korrekt módon megkönnyítette a PLL Szervezők dolgát, és előrehozatták halasztott mérkőzésüket. Majd az A.B.41 rendkívül korrekt módon meg is nyerte azt. Ezzel (és a 2-vel későbbi Keverton elleni meglepetés győzelmükkel) a rossz kezdés után elfogadható helyre jöttek fel a III. osztály tabelláján, aminek lehet jelentősége, ha jövőre újra lesz IV. osztály, a Pászítók viszont még visszaelőzhetnek, ha legyőzik a Pasos B csapatát jövőhéten.

13:20 – 14:00 FC Custodia – AS Iustum (I.o.)

Megállapított eredmény: 0-5
Ezzel a Iustum nagy valószínűséggel nem lesz érdekelt a II. osztály"ért" játszandó osztályozón.


14:05 – 14:45 KEVERTon – A.B.41 (III.o.)

A Keverton az AB41 ellen bebiztosíthatta volna 2. helyét a III. osztályban, de a meglepetésnek számító 8-5-ös vereségük után még a dobogó sem 100%. A Playoff fordulóra még teljesen nyitott lesz a III. osztály dobogója (erről bővebben a következő Beharang.ban olvashattok).



14:50 – 15:30 Budapest Rangers – Los Blancos (I.o.)

Az év rangadója volt a Rangers - Blancos derby, ami bajnoki döntőnek számított. Jóllehet, ez a meccs csak akkor döntötte volna el a bajnokság sorsát, ha nem Rangers győzelem született volna, mivel így a Rangersnek a címvédő ellen még ki kell vívnia a győzelmet a végső dicsőségért. A "blánkókat" talán a tét nyomhatta össze, vagy a "(csakazértis) parkőröket" motiválta kellőképpen a tét, mindenesetre a (Pulay Vince nyilatkozata alapján) sportszerű rangadót a Rangers nyerte meg és továbbra is saját kezében tartja a PLL trón sorsát.



15:35 – 16:15 Buda FC – Gradus (II.o.)

Az I. osztály nagy derbyje után a II. osztályban a 2. helyért játszott a Budai elit a Gradus ellen, de őket (bezzeg..) nem sikerült legyőzni, így már csak a 3. helyért vannak harcban, de - ahogy a Rangers is - ők is saját szerencséjük kovácsai, a Playoff fordulóban eldől a II. osztály nagy kérdése is.

vagy valaki más a Buda FC-ből. nekem végül is mindegy.


16:20 – 17:00 Jam-Jam – KRE Főnixek (I.o.)

A KRE Főnixek legyőzték a Jam-Jam-ot, így mindent megtettek azért, hogy ne kelljen hátrafelé nézniük és a dobogót is csak akkor veszíthetik el, ha a Jam-Jam hétfőn a Custodia után a Rangerst is legyőzi.




CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik