Beharang. 2014. ősz 9. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 10:11
Címkék
A magyar-finn közben csináltam egy képet a Trollfocinak, de nem osztották meg.. Ez annyira megviselt, hogy szinte félve állok neki az utolsó előtti...

A magyar-finn közben csináltam egy képet a Trollfocinak, de nem osztották meg.. Ez annyira megviselt, hogy szinte félve állok neki az utolsó előtti forduló (a "playoff" fordulót nem számítva) beharangozójához..A magyar-finn közben csináltam egy képet a Trollfocinak, de nem osztották meg.. Ez annyira megviselt, hogy szinte félve állok neki az utolsó előtti forduló (a "playoff" fordulót nem számítva) beharangozójához..


Viszont legyőztük télapóékat, úgyhogy a jókedvem MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!!!

A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 9. fordulója
2014. XI. 17.


8:05 – 8:45 Meccsetnyer United – H2O Póló (III.o.)

A pólósok még mindig veretlenek és a lőtt gólok számát tekintve utolérhetetlennek tűnnek, így az eddig botladozó Meccsetnyer United ellen is esélyesnek számítanak, akik viszont egy huszáros hajrával és jó adag szerencsével még odaérhetnek az osztályozót érő 3. helyre is.

8:50 – 9:30 Pasos United B – KRE Fiókák (III.o.)

A KRE Fiókák helyezése csalóka, mivel 5 forduló után van 6 pontjuk, viszont ha behozzák a lemaradást, akár még dobogóra ácsingózóként is tekinthetünk rájuk.
A pasosos gólyák pedig tőlük szokatlan módon (elvileg) kiállnak aktuális ellenfelük ellen. Amikor így tettek, nem okoztak csalódást, azonban az eredmények eddig elmaradtak. Amikor pedig nem álltak ki, rendre 5-0-ra kaptak ki.

9:35 – 10:15 Titánok – KEVERTon (III.o.)

A III. osztályban megnőtt a tét, mióta kiderült, hogy a 3. helyezett is osztályozót játszhat a II. osztályba kerülésért, erre pedig jelen pillanatban még bármelyik 6 pontos csapatnak esélye lehet. Nincs ez másképpen a Titánokkal sem, akik viszont éppen a Keverton ellen kell megvívják következő csatájukat.
Veretlen gárda ellen sosem egyszerű, ráadásul a "Mixerek" kapott gólokkal is kitűnően (liga viszonylatban is a legjobban) állnak, ez védelmük szervezettségére utal. A pólósokat ugyan nehéz lesz befogniuk, de a 2. hely egyre reálisabbnak tűnik.

(eközben Pászítóéknál)


10:20 – 11:00 Jam-Jam – Los Blancos (I.o.)

Eddig elnevetgéltünk, aranyosan elemezgettük a kis III. osztályú meccseket, de ami most jön, abban nem sok tréfa lesz (talán csak egy-két mém)!
Mert ami az I. osztályban várható, az a hamisítatlan Mennyei PLL.
A Blancos szépen menetel és tart célja felé, egy hullámvölgyet leszámítva (x a KRE ellen és vereség a címvédő Jam-Jam ellen) hozza a szezont, viszont ki kell tartaniuk egészen az utolsó fordulóig, amikor is akár bajnoki döntőnek is beillő mérkőzést játszanak a rájuk szorosan tapadó Rangers ellen.
A Jam-Jam múltheti, Custodia elleni veresége után (ami több is volt, mint meglepő.. nagyonmeglepő volt!) távolabb került a címvédéstől, a Blancos elleni esetleges győzelmüknek már nem is ők, hanem inkább a "parkőrök" lehetnek legnagyobb haszonélvezői.

11:05 – 11:45 Örömfoci

Közérdekű közlemény:

11:50 – 12:30 No. 1 SE – Pázmány Yellow Sox (II.o.)

A YellowSox a Gradus újbóli legyőzésével nagy lépést tett a feljutás felé, az "elsőszámúak" ellen pedig a feljutás bebiztosításáért fognak játszani.
A No. 1 SE volt az első, aki pontot csent a PYS-tól, így most is bizakodhatnak, ilyen szervezett védekezéssel bárki ellen esélyük lehet érdemes menekülni a 4. helyről, mivel az osztályozót jelentene "lefelé".

12:35 – 13:15 Smasszer FC – Buda FC (II.o.)

A Buda FC múlthéten halasztás áldozata lett, előtte meg legyőzték a YellowSoxot úgyhogy velük most nem állok szóba, a Smasszer FC pedig látott már szebb napokat is, de biztos fog is még. A tabella és az eredmények nem tükrözik hűen játéktudásukat, most még bizonyíthatnak a II. osztályban, hogy ne győzelem nélkül essenek ki, jövőre pedig a III. osztályban töltődhetnek fel pozitív energiával.

13:20 – 14:00 Power Rangers – Pászítók (III.o.)

A Power Rangers utolsó esélye lehet a Pászítók elleni meccs, hogy osztályozót érő helyen végezzenek. Egyszer már megírtam, hogy GYőzelem után Vereség következik, és mivel a MeccsUtd. ellen GYőzni tudtak, most "törvényszerűen" Vereség következik.

14:05 – 14:45 Örömfoci

El ne felejtsétek!

14:50 – 15:30 FC Custodia – Budapest Rangers (I.o.)

És most vissza az I. osztályhoz! Amint arról már beszámoltam, múlthéten a Custodia bele tudott köpni a címvédő levesébe. Amennyiben a bajnokesélyes Rangerst is legyőznék, az újra levesköpködésnek számítana (=megint csak nem ők az esélyesek). Ám a "custodiás srácok" fittyet hánynak a papírformára, minden bizonnyal újabb meglepetést szeretnének okozni.
A sok levesköpködés és fittyhányás után (tudom, a vasárnapi ebéd környékén nem szabadna így fogalmaznom..) foglalkozzunk a "parkőrökkel" is: a tavaszi győztes osztályozó után szárnyalnak az I. osztályban. Bár az osztályozómérkőzésen nem úgy tűnt, előzetesen mégis gondolhattuk azt, hogy a YellowSox ellen majd alulmaradnak és ősszel a II. osztályban folytatják, ám nem így lett! Azóta a KRE Főnixeket és a Iustumot már kétszer is legyőzték, de a Custodia elleni első meccset is behúzták, az utolsó fordulóban pedig egy mindent eldöntő meccsen vághatnak vissza a "blánkóknak" a korábbi vereségért.

15:35 – 16:15 AS Iustum – KRE Főnixek (I.o.)

A "károlisok" sunyi módon dobogósnak álcázzák magukat, ám ha a Jam-Jam bepótolja a halasztott meccseket, már a Főnixeknek is lesz okuk hátrafelé nézni. Mindenesetre a Iustum ellen "muszái" lenne győzniük, különben könnyen az osztályozón találhatják magukat mondjuk a Gradus ellen, akik eléggé bekeményítettek az őszre.
A Iustum nem is kezdte rosszul a szezont: a 2. fordulóban legyőzték a címvédőt, majd a mostani ellenfelükkel töröltek parkettát, azóta viszont csak a kötelezőnek mondható Custodia elleni győzelemnek örülhettek, így ideje felidézniük a bajnokság eleji "formáiukat".

16:20 – 17:00 Pasos United – Gradus (II.o.)

A Gradus számára múlthéten eldőlt, hogy már csak az osztályozóval juthatnak fel a PLL nagyjai közé, az I. osztályba, ehhez viszont még szükség lesz egy-két győzelemre, mert a Buda FC is szemtelenül a 2. helyre pályázik. A Pasos ellen azonban sosem a legkönnyebb, kiszámíthatatlan a kékek formája, ráadásul az első találkozójukat halasztani kellett, így ők ősszel most találkoznak először a sárgákkal.

CSAK A PÁZMÁNY!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik