Beharang. 2014. ősz 6. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.10.19. 16:10
Címkék
Egy újabb vasárnap (szám szerint a 2. ebben a szezonban), amikor az amúgy is unalmas házimunkán kívül nincs semmi dolgom, így létre is jöhet...

Egy újabb vasárnap (szám szerint a 2. ebben a szezonban), amikor az amúgy is unalmas házimunkán kívül nincs semmi dolgom, így létre is jöhet a 2. Beharang. ebben a félévben.
Senki ne gondolja azonban, hogy ennek köze van a napokban zajló HÖK választásokhoz! ..viszont ha már így pont szóba jött, akkor felhívnám minden olvasó figyelmét, hogy jót tenne a Ligának is, ha élnétek a szavazati jogotokkal.
Egy újabb vasárnap (szám szerint a 2. ebben a szezonban), amikor az amúgy is unalmas házimunkán kívül nincs semmi dolgom, így létre is jöhet a 2. Beharang. ebben a félévben.
Senki ne gondolja azonban, hogy ennek köze van a napokban zajló HÖK választásokhoz! ..viszont ha már így pont szóba jött, akkor felhívnám minden olvasó figyelmét, hogy jót tenne a Ligának is, ha élnétek a szavazati jogotokkal.

A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 6. fordulója
2014. X. 20.

8:50 – 9:30 H2O Póló – Pasos United B (III.o.)

A Pasos United B nem áll olyan jól a III. osztály tabelláján, mint a nagytestvér a II. osztályban, sőt, itt lent csak azért nem ők a legutolsók, mert az AB41-nél több gólt kapni még nekik sem sikerült (pedig eggyel több meccset is játszottak már). A Pólósok viszont hengerelnek idén, az eddig lejátszott 5 meccsükből 4-et nyertek meg és az egész PLL mindenséget figyelembe véve is ők lőtték a legtöbb gólt (szám szerint 40-et).

9:35 – 10:15 KRE Fiókák – A.B.41 (III.o.)

Ha már előkerültek, ne is tegyétek messze a "gólesernyőket", hiszen a már említett sereghajtó AB41 következik!
A KRE Fiókák számára döcögősen indult a szezon, hiszen már két halasztott meccsük is volt, illetve a Pászítók elleni kudarcon kívül egy adminisztrációs hibát követő megállapított eredménnyel elkövetett vereséget tudhatnak magukénak, ezúttal viszont egy önbizalomjavító győzelemmel folytathatják PLL szereplésüket az ellen az AB ellen, akiknek úgy látszik, még nagy falat a III. osztály.

10:20 – 11:00 Pázmány Yellow Sox – Smasszer FC (II.o.)

Nagy gólesők és nagy falatok után jöhetnek az:

Azonban, hogy a két csapat közül melyik marad a Mennyei PLL II. osztályának tagja, nagy kérdés. A YellowSox az élen áll és vészesen közeledik a (hál' Istennek osztályozó nélküli) feljutáshoz, míg a Smasszer FC pont nélkül áll az utolsó helyen, de van még egy fél szezonjuk hátra a javításra.
És, hogy egy bölcs embert idézzek:

11:05 – 11:45 Meccsetnyer United – Power Rangers (III.o.)

A két csapat párharcát a két csapat érdekes formájával vezetném fel, mivel mindkét csapat a Vereség-Győzelem-Vereség-Győzelem mintát követi, csak eltérő előjellel. Az előző fordulóban a Power Rangers kikapott, a Meccsetnyer United pedig nagy különbséggel nyert, így szerintem egyértelmű, hogy a Rangers győzedelmeskedik majd.

11:50 – 12:30 No. 1 SE – Gradus (II.o.)

Egy újabb másodosztályú derby következik, mégpedig két feljutásra is esélyes csapat között. A Gradus hol magabiztos, meggyőző, hol pedig .. a magabiztos és meggyőző szavakkal ellentétes teljesítményt nyújt (szépen kivágtam magam), míg a No. 1 SE a II. osztály újoncaként sem okoz csalódást: a második legkevesebb gólt kapták a szezonban, a listavezetők ellen is csak egyet, sőt, ha már nem lesz YellowSox az osztályban, talán a szerény nevüket sem hazudtolják meg! A két hétpontos csapat párharcát érdemes lesz figyelemmel követni.

#kukker #messzelátó #kupakotle! #orbán&hende

12:35 – 13:15 Los Blancos – AS Iustum (I.o.)

Az elit liga első és második helyezettje csap össze a délután első meccsén, ennél nagyobb rangadót nem is rendeznek egész héten.


A két csapatot egyetlen egy pont választja el a tabellán, egyelőre a Blancos javára, viszont a II. osztály bajnoka már zsinórban egy mérkőzést is megnyert, így teljesen nyílt csatára számítok.

13:20 – 14:00 KEVERTon – Pászítók (III.o.)

A III. osztályú lelkes amatőrök párharcait a Keverton és a Pászítók zárják (de mivel holnap és holnapután még HÖK választás van, így vissza is vonom az amatőr jelzőt, mivel elég hülyén néznék ki monoklival a kampányban). Két hasonló csapatról van szó, jelen pillanatban még mindketten osztályozós helyen állnak, mivel egy friss szervezői döntés értelmében a III. osztály 3. helyezettje is megmérettetheti magát a feljutásért, viszont ők csak a II. osztály 4. helyezettje ellen, ami nem kis kihívást jelentene, így nagyon nagy téttel bír ez az összecsapás. Ugyancsak mindketten győzelemmel hangoltak múlthéten, a Pászítók látszólag fel tudtak állni a Pólósoktól kapott pofon után, míg a Keverékek eddig csak 2 pontot veszítettek el. Izgalmas lesz.

14:05 – 14:45 Pasos United – Buda FC (II.o.)

Papíron még mindketten odaérhetnek az osztályozót jelentő 2. helyre, de remélem, hogy Bernészék nem fognak de ahhoz jelentős formajavulásra és a Gradus - No. 1 meccsen születő kedvező eredményre is szüksége lesz a feleknek. Jelen formát tekintve a budaiakat favorizálom, de a Pasost fűtheti a múltheti csúfos vereség utáni bizonyítási vágy. Viszont ha megint 4-4-es döntetlent játszanak, akkor megbundázták!

15:35 – 16:15 KRE Főnixek – FC Custodia (I.o.)

A Custodia csapatának nem úgy alakult a szezon első fele, ahogy azt remélték, pont nélkül utolsó helyen állnak, viszont most még javíthatnak a KRE Főnixek ellen, akik jelenleg a középmezőnyben vannak. Sok mindenről dönthet ez a meccs: ha a károlisok nyernek, már nem kell hátrafelé nézniük és a Custodiára is keresztet vethetünk, viszont az ő győzelmük esetén még bizakodhatnak legalább az osztályozós hely megcsípésében.

16:20 – 17:00 Budapest Rangers – Jam-Jam (I.o.)

A tavalyi abszolút bajnok eddig vegetál a szezonban, bár csak 3 meccsük került megrendezésre, így egy jó hajrával még visszaállhatnak a helyükre, ám ehhez a Budapest Rangers skalpja is kelleni fog, akik pedig nem adják könnyen a bőrüket: amióta győzelemmel tértek vissza az osztályozóról, azóta a kitűnő eredményeken kívül mindösszesen egyetlen vereséggel bírnak és csak 1 pontra vannak az első helytől. Minőségi játék mellett indulatos, izgalmas csatát várok.

Aki ezeknek nem tesz eleget, arra rábizonyítjuk, hogy tiltott pyrotechnikát birtokolt és/vagy használt a PLL-ben, és súlyos pontokat fogunk levonni!

Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PÁZMÁNY!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik