Beharang. 2014. ősz 2. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.09.21. 12:09
Címkék
Philososaurusnak igaza van, a legutóbbi vasárnapot ellustálkodtam, most viszont senki nem marad olvasnivaló nélkül a PLL hétfő előtt! A 2014-es...

Philososaurusnak igaza van, a legutóbbi vasárnapot ellustálkodtam, most viszont senki nem marad olvasnivaló nélkül a PLL hétfő előtt!Philososaurusnak igaza van, a legutóbbi vasárnapot ellustálkodtam, most viszont senki nem marad olvasnivaló nélkül a PLL hétfő előtt!

A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 2. fordulója
2014. IX. 22.


8:05 – 8:45Pázmány Yellow Sox – Buda FC (II.o.)

A Buda FC nem mer kiállni a YellowSox ellen főműsoridőben, ezért a legkorábbit választották első vereségük időpontjául. 1 ponttal egyébként már rendelkeznek, amit a Pasos ellen szereztek (vagy veszítettek el kettőt az utolsó percben) az 1. fordulóban, nem sokkal azután, hogy az ex-ZoknisHobbitok kivégezték a Smasszer FC-t. Vajon borul-e a papírforma a hajnali időpontban?

8:50 – 9:30Meccsetnyer United – Pászítók (III.o.)

Nagy derby elé nézünk a második mérkőzésen, ugyanis az ígéretes Meccsetnyer United csap össze a listavezető (hát az első forduló utáni listát ők vezetik) Pászítók ellen. A Meccsetnyer meccsét a KRE Fiókák elhalasztották az első fordulóból, így ők duplán várják a nyitányt, még mezt is csináltattak, úgyhogy ők az esélyesebbek, ám a Pászítók 10 gól/meccs aránya elég félelmetes mutató a Mennyei PLL-ben.

9:35 – 10:15 Titánok – Pasos United B (III.o.)

Két csalódott csapat csap össze, miután az első játéknapon az újoncokból álló Pasos United a III. osztály egyik fő esélyesének számító Power Rangers ellen szenvedtek nagy arányú vereséget, míg a Titánok a Pászítók ellen maradtak alul.

10:20 – 11:00 KEVERTon – KRE Fiókák (III.o.)

A 3. III. osztályú mérkőzésen a KEVERTon gárdája fogadja az eddig meccsnélküli újonc KRE Fiókákat, akik PLL-es pályafutásukat egy halasztással kezdték.. Játékerejük holnapig rejtély marad, a KEVERTon csapata viszont méltóképpen felavathatja majd a KRE Főnixek fiókcsapatát.

11:05 – 11:45 Pasos United – No. 1 SE (II.o.)

A II. osztályban még újhúsnak számító No. 1 SE az avatásán drámai csatában maradt alul a Gradus ellen 7-6 arányban, míg a Pasos egy szintén drámai véghajrában mentett pontot a budaiak ellen. Mivel elég sokszor használtam a "dráma" szót, lehet, hogy lesz valami Shakespeare-s mém, de még kitalálom.

11:50 – 12:30 Örömfoci

Ebben az időpontban nem mertek kiállni Bernészék Csepóék ellen, így még ebéd előtt lehetőségetek nyílik focizni egyet bíró nélkül, saját labdával.

12:35 – 13:15 Jam-Jam – AS Iustum (I.o.)

A címvédő Jam-Jam és a II. osztályból frissen feljutó AS Iustum csatája akár egy sima H is lehetne, azonban aki megnyeri a II. osztályt a PYS előtt, azt nem lehet előre leírni még a Jam-Jam ellen sem. A névváltoztatáson átesett AS Iustum II. egyébként is híresen jól játszik sárga mezes csapatok ellen. :(

13:20 – 14:00 A.B.41 – H2O Póló (III.o.)

Az A.B.41 szabadnapos volt az első fordulóban, a Pólósok pedig 5-5-ös döntetlent értek el a KEVERTon ellen, így ha a matematikára hallgatunk, sima vendég győzelemre számíthatunk. A matek sosem hazudik.

14:05 – 14:45 FC Custodia – Los Blancos (I.o.)

A Custodia vereséggel, a Blánkók győzelemmel kezdték az új idényt, de most még könnyen lehet javítani és rontani is a helyezéseken. Ha a Blancos komolyan gondolja, hogy idén befogja a Jam-Jam-ot a tabellán, akkor a Custodia ellen sem lehet könyörületes.

14:50 – 15:30 Örömfoci

Egy újabb lyukas időpont, így továbbra is fennáll a lehetőség edzőmeccset rendezni vagy kicsit rúgdosni - saját labdát és nem a bírót.

15:35 – 16:15 KRE Főnixek – Budapest Rangers (I.o.)

A KRE Főnixek magabiztosan indítottak, a Rangers pedig jófej volt és belementek a halasztásba a Jam-Jam ellen, így nekik most kezdődik a szezon. Ha úgy vesszük, talán jobb is így, hiszen az a szezon, ami a Jam-Jam és a KRE Főnixek elleni meccsekkel kezdődik, finoman szólva sem indul könnyen.

16:20 – 17:00 Smasszer FC – Gradus (II.o.)

A Gradus győzelemmel kezdte a szezont, bizonyítva, hogy komolyan gondolják a feljutási szándékukat, míg a Smasszer FC-nek csak a középkezdés ment jól az első meccsen. Most viszont a Gradus ellen szeretnék feledtetni a szezon kezdetén elszenvedett 10-1-es vereséget.

Pihenőnap: Power Rangers

Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PÁZMÁNY!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik