Beharang. 2014. tavasz 5. játéknap

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2014.03.16. 21:03
Címkék
A sport tv felháborító módon próbál úgy tenni, mintha ők akartak volna megválni a Tacticus Zombori Sándortól, azonban a látszat néha csal!...

A sport tv felháborító módon próbál úgy tenni, mintha ők akartak volna megválni a Tacticus Zombori Sándortól, azonban a látszat néha csal! Valójában Zombori Úrnak lett elege abból, hogy a csatornán túl sok biszem-"biszemet" (nem szabad káromkodnom..) adtak.
Mai Beharang. rovatunkban kiderül, hol talált magának munkát..
A sport tv felháborító módon próbál úgy tenni, mintha ők akartak volna megválni a Tacticus Zombori Sándortól, azonban a látszat néha csal! Valójában Zombori Úrnak lett elege abból, hogy a csatornán túl sok biszem-"biszemet" (nem szabad káromkodnom..) adtak.
Mai Beharang. rovatunkban kiderül, hol talált magának munkát..

Zombori Úr tehát továbbállt, és a Mennyei Pázmány Labdarúgó Ligát választotta. Sokan hitték azt, hogy a közelgő választások miatt történt mindez, hiszen a PLL-ben szakérteni nem túl jövedelmező, viszont a Tacticus mester már most akkora népszerűségre tett szert, hogy ha indulna a választáson, négyharmados többséggel söpörné le a jelenlegi politikai palettát.

A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga tavaszi szezonjának 5. fordulója
2014. III. 17.

8:05 – 8:45 Los Blancos - AS Iustum (I.o.)

A 2. helyezett Blánkók hazai pályán fogadják az utolsó előtti AS Iustumot. Előbbiek egy 5-2-es győzelem után magabiztosan várhatják a mérkőzést, míg utóbbi gárda a Csakh Shimán Jam-Jamtól kapott zakót kell, hogy levetkőzze. Ha ez megtörténik, akár egy szoros, úgymond ki-ki meccset is láthatunk, de ha nem..


8:50 – 9:30 A.B. 41 - Meccsetnyer United (IV. o.)

Az első osztály után éles lehet a váltás egy IV. osztályú mérkőzéssel. A United a 4. fordulóban elszenvedte első vereségét - nem számítottak arra, hogy a pólósok ellen nem elég színezni a játékot, gólra törően is kell játszani. Ettől függetlenül ők a találkozó (és az egyik feljutó hely) esélyesei, míg az AB-nek féltávhoz közel még mindig nincs meg az első győzelme.

ez pedig csak Teleki Leventének köszönhető!


9:35 – 10:15 Pasos United - Buda F.C. (II. o.)

A srácok el akarták cserélni ezt a meccset, mert az időpontja (2 óra híján!) ütközik egy "nagy ZH" időpontjával.

Ez a mentalitás az, ami miatt nem írok semmi többet ehhez a meccshez, pedig kiesési rangadóról is beszélhetnénk és csak azért nem ez a két csapat valamelyike az utolsó, mert a Smasszer FC csak minden második meccsét tartja meg.

10:20 – 11:00 Anzsi Macskakaja - TBA (IV. o.)

Papíron szoros összecsapásról is beszélhetnénk, hiszen Whiskasék csak egy hellyel előzik meg a TBA csapatát, - kiknek neve még mindig rejtelem számomra - azonban a kettejük közti 4 pont miatt egy országos 1-esről beszélhetünk.


11:05 – 11:45 Smasszer FC. - 23-AS (II. o.)

Mivel az 5. játéknapot páros héten rendezik (fogalmam sincs, de 50% az esélyem, hogy eltaláljam anélkül, hogy ellenőrizném a naptáramban), a Smasszer FC ellenfele nem kért halasztást. A 23-AS legutóbbi mérkőzéséről én nem szeretnék beszélni, de az biztos, hogy a Smasszer FC még nem nyert meccset, a 23-AS pedig már 4-et is - viszont úgy könnyű, hogy ők mind a négyet lejátszották!


11:50 – 12:30 Power Rangers - H2Os póló (IV. o.) HALASZTÁS


12:35 – 13:15 No 1. SE - Pászítók (III. o.)

A CV United mögött ez a két gárda küzdhet meg az osztályozót jelentő 2. helyért a III. osztályban. Már ez a meccs is "dupla pontokat" érhet, de az utolsó fordulóban rendezendő visszavágó még ennél is nagyobb izgalmakat nyújthat. A III. osztályban az a szép, hogy bárki megverhet bárkit és még az is nagyon szép benne, hogy már nincs ott a Buda FC.

.. persze Bernész, sirasd meg ezt a színészgyereket!.. Kellett ez?!?


13:20 - 14:00
Gradus - Pázmány BLACK Sox (II. o.)

Ezt a meccset már az idei első vereségünk óta nagyon várjuk.. Mondjuk az csak egy hete volt, de ettől még nagyon várjuk, mert bizonyítani szeretnénk. Szinte mindig legyőzzük a Gradus csapatát, mégis mindig mi hordunk a sárgától eltérő színt, pedig külföldiül még benne is van a sárga a csapatnevünkben.. általában. A Gradus egyébként biztatóan kezdte az évet, azonban legutóbb meglepetés vereséget szenvedtek a budaiaktól, így mindkét sárgagárda győzelemmel feledtetné a 4. fordulót.


14:05 – 14:45 Jam-Jam - KRE Főnixek (I. o.)

Ezzel a mémmel még elleszek pár Jam-Jam meccsig :DD
Egyébként ezen a meccsen nem tudok mit latolgatni.. A Jam-Jam csak a KRE Főnixeket nem győzte még le, de valószínűleg csak azért, mert még nem játszottak egymás ellen. Ellenben talán a Főnixek lehetnek az egyetlen, a Jam-Jam ellen valódi esélyekkel harcba szálló alakulat, így személy szerint én magam is nagyon fogok sietni a Gradus - PYS meccs utáni felöltözködéssel, hogy láthassam ezt a rangadót.


14:50 – 15:30 CV United - Bp. Celtic (III. o.)

A CV United 3 meccs után is kiemelkedik a III. osztályból, már-már Buda FC-i úton járnak, számukra nem lehet más cél, mint a 100%-os mérleggel való feljutás, míg zöld-fehér oldalon a hagyomány, a játék szeretete és a jó mémek, miatt járnak (a családok) PLL meccsre.


15:35 – 16:15 KEVERTon - KB-Iustum (III. o.)

A III. osztály két nyeretlen, 1-1 ponttal bíró csapata leselkedik egymásnak az utolsó előtti találkozón. Számukra sem késő még javítani, mindkét csapattól láttunk már jó játékot, de az osztály megerősödésének eddig ők tűnnek a legnagyobb áldozatának. Ha nem iparkodnak, a szezon végén kettejük párharca lesz a kiesési rangadó.


16:20 - 17:00
Bp. Rangers FC - F.C. Custodia (I. o.)

A nap zárómeccsén a sérülésektől és vereségektől sújtott Rangers fogadja a Custodia csapatát. Ilyen nehéz időszakban csak az a gondolat boldogíthat egy sereghajtó csapatot, hogy ha kiesnek, újra lesz egy sikerélményekkel teli szezonjuk, illetve a Beharang. A Beharang. az minden helyzetben boldogít. A Custodiát a kiesés veszélye idén nem fenyegeti, ha legyőzik a Rangerst és a Jam-Jam is hozza a papírformát, a dobogón várhatják a bajnokság másik felét.

Köszönöm a figyelmet!
CSAK A PÁZMÁNY!!

Igazságot Zomborinak!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik