Beharang. 2013. ősz 7. játéknap elé

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2013.11.03. 19:11
Címkék
Véget ért a szünet, véget ért a várakozás: eljött egy újabb játéknap A 2013-as Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 7. fordulója2013....

Véget ért a szünet, véget ért a várakozás: eljött egy újabb játéknapVéget ért a szünet, véget ért a várakozás: eljött egy újabb játéknap


A 2013-as Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 7. fordulója
2013. XI. 04.

08:50 – 09:30 Outlaws – CV United (IV.o.)

A játéknapot a IV.osztály sereghajtója és éllovasa kezdi meg. Az előző fordulóban a Titánok ellen megállapított eredménnyel alulmaradt Outlaws azért reménykedhet, hogy az eddig hibátlan mérleggel bíró CV United ellen javíthatnak majd és akár el is indulhatnak felfelé a tabellán. Matematikai esélyük még az osztályozós helyre is lehet!



09:35 – 10:15 No.1 SE – Titánok (IV.o.)

Sorsdöntő meccsnek is nevezhetjük a IV.osztály második mérkőzését, ugyanis mindkét csapat a 2. (és egyben osztályozós) helyet nézte ki magának. Jelenleg a Titánok vannak rosszabb helyzetben: 1 ponttal le vannak maradva, pedig eggyel több mérkőzésen vannak túl, mint riválisuk. Talán ez lehet számukra az utolsó alkalom, hogy reális esélyük nyíljon a III.osztály felé!




10:20 – 11:05 Buda FC. – Just4Fun (III.o.)

A III.osztályban is az éllovas találkozik a sereghajtóval, de a két csapat valós tudása között több osztálynyi a különbség, így nem vagyok könnyű helyzetben (a színvonalas írás szempontjából) .. Számomra mindkét csapattal már csak egy-egy kérdés merül fel:
1) vajon a Buda FC képes lesz-e tartani a 100%-ot a szezon végére is?
2) vajon szerez-e pontot a Just4Fun a hátralevő meccseken?
A mérkőzés kimenetele senki számára nem lehet kérdés, én magam is fölényes budai győzelmet várok.




11.05 – 11:45 F.C. Custodia – Vaskapu Jam-Jam (I.o.)

A Custodia is az eddig nyeretlenek sorát bővíti, számukra eddig túl nagy kihívásnak bizonyul az I. osztály. Az egyetlen menekülés a kiesés elől az osztályozós hely megszerzése, amely 4 pontra van tőlük (azzal együtt, hogy eggyel kevesebb meccset játszottak, mint az utolsó előtti AS Iustum). A Jam-Jam gólparádét rendezett az előző fordulóban, 10-1-es, megalkuvást nem tűrő eredménnyel és játékkal magabiztosan várhatják az őszi szünet utáni fordulót is.




11:50 – 12:30 Smasszeros Fegyencjárat – Budapest Rangers (II.o.)

És következnek a mérkőzések a legizgalmasabb, legkiélezettebb osztályból, a Mennyei II.osztályból!
A sort a Smasszerosok kezdik meg a Rangersszel. Ez a párharc már a 2. fordulóban is egy nagyszerű, sok gólos mérkőzést hozott. A kora őszi adok-kapokból a kékek jöttek ki jobban, akkor 12-7-re múlták felül ellenfelüket. Azóta viszont történt egy s más, a Smasszerosok az élre álltak és 1 ponttal követi őket a Rangers.
Talán a játéknap legizgalmasabb mérkőzése következik, melynek kimenetelét egyébként az egyből utána következő Pázmány Yellow Sox - AS Iustum II tagjainak is figyelemmel kell követni!



12:35 – 13:15 AS Iustum II. - Pázmány Yellow Sox (II.o.)

FIGYELEM! Szubjektív elemzés következik! A gyengébb érzelműeket nyomatékosan megkérem, hogy hagyják el a blogot!


Sorsfordító forduló (Lipták kedvence) következik minden II.osztályú csapat számára. Az 1. a 2. ellen, a 3. a 4. ellen, az 5. a 6. ellen játszik majd; minden meccsen kettőzött erővel kell küzdeni mert minden pont duplán számíthat a végelszámolásnál.
A Pázmány Yellow Sox esetén egy változó szezonról beszélhetünk, néhány forduló elteltével a feljutásról szőtt álmokat felváltották a kiesés elkerülését szem előtt tartó remények. Az AS Iustum II már legyőzte a legnagyobb riválisait, a könnyűnek mondható ellenfeleket lenézve viszont fontos pontokat veszítettek, így saját maguknak is megnehezítették a feljutást. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a következő mérkőzésen is a iustumosok az esélyesek, legutóbb egy szoros párharc után nyertek 3-2-re a sárgazoknisok ellen. Egy biztos: A IUSTUM II MEGINT CSALNI FOG!!! jó mérkőzést láthat aki kilátogat kora délután a Pázmány Ligába!




13:20 – 14:00 Los Blancos – KRE Főnixek (I.o.)

A blánkóknak nem úgy alakul a szezon, ahogy azt eltervezték, 5 forduló alatt 10 pontos hátrányra tettek szert mostani ellenfelükkel szemben, amit a KRE Főnixek csak növelnének, ezzel tartva a még mindig 100%-os mérlegüket az I. osztályban. A legutóbbi 5-1-es végeredménynél most szorosabb, de hasonló kimenetelre számítok.



14:05 – 14:45 Budapest Celtic – Fegyenc Hattyúdal (III.o.)

A Celtic a KEVERTontól, a Hattyúsok a Buda FC-től kapott pofon után próbálhatnak javítani a helyezésükön, nekik mindenképpen jót tett az egy hetes szünet. Ha a Hattyúsok komolyan gondolják, hogy oda szeretnének érni a 2. helyre, akkor kötelező lenne a harcos zöldek ellen a győzelem, akik egyébként még nem lehetnek nyugodtak a kiesést illetően sem. Ha csak a múltidézést vesszük alapul, akkor most is egy sima Fegyenc Hattyúdal győzelem fog születni.

bocs srácok.. :DD



14:50 – 15:30 Pasos United – Gradus (II.o.)

Ahogy már egy korábbi meccsnél emlegettem, az 5. és a 6. helyezettek sorsdöntő meccset játszanak egymással. Ha a Pasos veszít, nagyon távol kerülnének az osztályozós helytől is és kénytelenek lennének megbarátkozni a kiesés gondolatával. Amennyiben Gradus vereséggel végződik a mérkőzés, akkor még nagy csatában lehetnek egymással az osztályozós helyért. Véleményem szerint e két csapat végez majd a II. osztály utolsó két helyén, de még bármelyik megmenekülhet az osztályozón (amin vagy a KEVERTon vagy a Fegyenc Hattyúdal lesz az ellenfél.. egyik sem lenne sétagalopp, de ezen majd akkor elmélkedünk)
Küzdelmes meccs lesz!





15:35 – 16:15 AS Iustum – Vaskapu FC (I.o.)

Nincs jó formában a Iustum, az előző fordulóban a kisVaskapu is elintézte őket, egészen pontosan 10-1-es eredménynél véreztek el és ráadásként elvesztették forrófejű kapusukat is. A Vaskapu FC még bajnoki címre is törhet, ezáltal viszont nem hibázhatnak a bizonyítási vágytól fűtött és újult erővel csatába szálló AS Iustum ellen.




16:20 – 17:00 KEVERTon – KB-Iustum (III.o.)

És elérkeztünk az utolsó meccshez is, melyen a KEVERTon a KB-Iustum csapatát fogja legyőzni, a héten pedig szabadnapos a Pászítók csapata.





Megalkottam tehát talán minden idők leggyengébb írását, de innen már csak feljebb van. A korai gyorsan bekapott 3 gól megzavart minket, a fű túl magas volt, a pálya pedig túl vizes, de megyünk tovább, dolgozni kell tovább (agyamra ment a Mennyei Bajnokság) :DDD




CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik