Beharang. 2013. ősz 5. játéknap elé

Vágólapra másolva!
2013.10.13. 19:10
Címkék
Amit már hétfő este óta várunk: egy újabb PLL játéknap és egy újabb beharang! Alig értem be a Budapest Maraton céljába, máris csak a hétfőn...

Amit már hétfő este óta várunk: egy újabb PLL játéknap és egy újabb beharang! Alig értem be a Budapest Maraton céljába, máris csak a hétfőn járt az eszem..Amit már hétfő este óta várunk: egy újabb PLL játéknap és egy újabb beharang! Alig értem be a Budapest Maraton céljába, máris csak a hétfőn járt az eszem..


Na de hagyjunk is engem, foglalkozzunk a Pázmány Ligával!


A 2013-as Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 5. fordulója
2013. X. 14.


08:50 – 09:30 CV United – Titánok (IV.o.)

Elég kemény meccsel kezdődik a játéknap, a IV. osztályúak sem veszik félvállról a Ligát! Nálam a CV United tűnik nyerőnek, eddig minden meccsüket megnyerték, szép focit is játszanak; a dolog attól lesz pikánsabb, hogy a Titánok még nem nyertek mérkőzést, éppen ezért fűtheti őket a győzni akarás. Küzdelmes játékot várok.


.. ha igen, az egyből kettőt nézhet meg!

09:35 – 10:15 No 1. SE – Pászítók (IV.o.)

És ez a meccs még annyira sem lefutott, mint amennyire az előző sem az. A Pászítók ugyan még nem nyertek meccset (bár az előző fordulóban halasztás áldozata lett a meccsük) és a No 1. SE hazudik, legalábbis ami a nevét illeti, meg vagyok győződve arról, hogy egy ki-ki meccset láthatunk, ha már korán kilátogatunk és továbbra is a Pázmány Arénában maradunk. A tabella azt mondatja velem, hogy a Námbör tú SE fog nyerni, de valami kis belső hang azt sugallja, hogy nem tudom.. meg kell nézni! Szerintem a Pászítók játékának fejlődése megkérdőjelezhetetlen és az idővel csak egyre jobbak lesznek.



10:20 – 11:05 Just4Fun – Fegyenc Hattyúdal (III.o.)

Én minden degradálót és sértőt visszavonok, amit eddig a Just4Funról mondtam, továbbá mélyen elítélem magamat és el is határolódok az eddigi írásaimtól. Amióta frissült a keretük, kimondottan jó és eredményes játékot mutatnak - ugyanakkor a védelmük stabilitása megkérdőjelezhető. Ha hátul jobban odafigyelnének, megszerezhetnék első pontjukat/pontjaikat, igaz, ez most hatványozottan nehéz lesz a III. osztály 3. helyezettje ellen. Az előző fordulóban a Hattyús Fegyenceseknek igazán kellett volna a győzelem a KEVERTon ellen (az a mérkőzés 1-1 lett - a "szerk."), most egyértelműen a győzelemre mennek rá, de én mondom, nem lesz ez egy könnyű menet.

.. hát most várjam meg míg a következő szövetségi kapitány mondja ki?..


11.05 – 11:45 Vaskapu FC – Vaskapu Jam-Jam (I.o.)

Ha semmit nem mondanék, csak ülnétek a párosításon másfél percig, ez a bevezető akkor is ütős volna.. A két Vaskapu egymás ellen az I. osztályban. Ha van meccs ami igazán pikáns és egyszerűen kihagyhatatlan, akkor az ez! Egyetlen egy pont (és egy elhalasztott meccs miatti egy meccses lemaradás) van a két csapat között az FC javára, de ez nekem még kevés ahhoz, hogy őket kiáltsam ki esélyesebbnek. Az erő azt súgja, hogy a Jam-Jam sem elégedne meg az X-szel. Bombasztikus meccsre számítok.


11:50 – 12:30 KEVERTon – Buda FC. (III.o.)

Milyen meccsek ezek gyerekek.. A III. osztályban is nagy derbyt rendeznek a héten, az első helyezett Buda FC látogat az őket üldöző KEVERTonhoz.. Bár a visszavágót is ugyanott rendezik... Ha van olyan alkalom, amit a KEVERTonnak meg kell ragadnia, akkor ez olyan. A múltheti rangadót nem sikerült megnyerniük és a budai srácok sem tették meg azt a szívességet, hogy botoljanak, ezért ha nem akarnak már most megbarátkozni az osztályzó meccs gondolatával, nyerniük kell! De ha engem kérdeztek, legfeljebb egy döntetlenre lehetnek jók a Buda FC ellen.


12:35 – 13:15 Smasszeros Fegyenc – AS Iustum II. (II.o.)

Mondhatnánk, hogy nagy meccs ez is, de a II.osztály esetén nem tudunk kis meccsekről beszélni. A két bajnokaspiráns mérkőzik meg egymással pár perccel fél egy után. A Iustum és a Rangers hétfőn szépen elbántak egymással, ennek legjobban a nevető harmadik (inkább már nevető első) Smasszerosok örültek. Nagy kérdés, hogy kinevették-e magukat és készen állnak-e az előző fordulók könnyedebb meccsei után egy igazi rangadóhoz, vagy ahogy a Budapest Rangers ellen, úgy az AS Iustum II ellen is alul maradnak? Holnap kiderül, mennyire érettek egy küzdelemre egy másik riválisukkal szemben. Ne hagyjátok ki!


13:20 – 14:00 Pázmány Yellow Sox – Gradus (II.o.)

A 4. játéknapon a Pasos ellen próbáltunk (mi, azaz Pázmány Yellow Sox) felállni a Smasszerosoktól kapott pofon után, de csak döntetlenre futotta, míg a Gradust a már említett Smasszerosok múlták felül - igaz, csupán 6-4-re. Csak egy dolog biztos: a két sárga csapat közül az egyik feketében lesz (és nem azért mert a válogatott temetésére megyünk! Arra nem megyünk.) Butaság lenne esélylatolgatásba fognom, hiszen rendkívül elfogult vagyok (mindenki tudja, hogy a Gradus a kedvenc csapatom) :DD
Inkább nézzétek meg ti, mire megy a II. osztály két sereghajtója egymás ellen!


14:05 – 14:45 F.C. Custodia – Los Blancos (I.o.)

Én már nem teszek egy elkeseredett próbálkozást sem arra, hogy megjósoljam, az élvonalban mikor nyer először a Custodia.. Négy meccs, négy vereség, mínusz 15-ös gólkülönbséggel a Los Blancos ellen sem lehetnek favoritok, akik felteszem még mindig nem tettek le arról, hogy megnyerjék a bajnokságot. Kétségtelenül élvezetes meccset láthat majd a nagyérdemű, én sok gólra és a Blánkók győzelmére számítok.


14:50 – 15:30 KRE Főnixek – AS Iustum (I.o.)

A három meccs után is 100%-os KRE Főnixek az AS Iustum ellen lépnek pályára, akiknek minden pont fontos és (ahogy ezt hétfőn is bebizonyították) képesek megszorongatni az ellenfelüket. A Los Blancos elleni döntetlen persze még nem volt elég arra, hogy feljebb küzdjék magukat a tabellán, de miért is ne pont a Főnixek ellen csillanjanak meg újra? Bármilyen kimenetelt el tudnék képzelni, persze a tabellára nézve sokan rávágnák, hogy országos 1-es.


15:35 – 16:15 Budapest Celtic – KB-Iustum (III.o.)

15:35 .. Vatamány Kriszina őrült és őrülten szerelmes rajongóinak eddig kell várni, hogy lássák őt a pályán brillírozni. Az előző fordulóban többek között az Ő gólja is kellett ahhoz, hogy legyőzzék a Just4Fun gárdáját, most - a legutóbb a Buda FC-től vereséget szenvedett - KB-Iustum ellen lesz lehetőségük bizonyítani. Nehéz nyilatkozni, igazából bármi lehet, a két csapat között a tabellán is csak a gólkülönbség döntött, én személy szerint nagyon várom a meccset (és nem csak a szépséges gólvágónő miatt!!!)


16:20 – 17:00 Pasos United – Budapest Rangers (II.o.)

A sort ezúttal a Pasos United és a Budapest Rangers zárja, akik között csak 3 pontnyi a differencia a II. osztály tabelláján, de ezt a papírforma szerint a Rangers csak növelni fogja. A Pasos a PYS ellen, míg a Rangers a IustumII ellen játszott döntetlent, így mindkét csapat győzelemre éhes lesz. Felelőtlenség lenne kijelenteni, hogy a Pasos holnap nem szerezhet pontot, mindenesetre a papírforma Rangers győzelmet sejtet.


Hát ennyi voltam mára. Köszönöm a figyelmet mindenkinek, remélem elnyerte a tetszéseteket. Ha nem, az csak a fáradságom miatt lehetett.. Én még mindig jó vagyok! :DD


CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik