Beharang. 2013. ősz 4. játéknap elé

Vágólapra másolva!
2013.10.06. 22:10
Címkék
A nap, ami miatt a hétvége végét is várjuk: Már azt hittem, hogy egy vesztes Újpest meccs után nem lesz kedvem blogot írni, de már ebben is...

A nap, ami miatt a hétvége végét is várjuk:A nap, ami miatt a hétvége végét is várjuk:

Már azt hittem, hogy egy vesztes Újpest meccs után nem lesz kedvem blogot írni, de már ebben is egyre nagyobb a rutinom..


A 2013-as Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 4. fordulója
2013. X. 07.


08:50 – 09:30Smasszeros Fegyencjárat – Gradus (II.o.)

Próbálnám gyorsan elfelejteni, hogy mit játszottak a Smasszerosok az előző fordulóban, de nem tehetem, meg kell írnom, hogy lenyűgöző játékot produkálva aláztak le minket (PYS, 11 - 1). A Gradusnak nem lesz elég az előző fordulóban mutatott forma, ugyanis akkor - bár helyenként jól játszva - kikaptak a Rangerstől. Az első perctől koncentrálniuk kell majd.


09:35 – 10:15 CV United – No 1. SE (IV.o.)

A múlthéten szabadnapos CV United rápihenhetett a #1 SE elleni mérkőzésre; utóbbiak az Outlaws együttesét verték 4-2-re. A két 100%-os IV. osztályú csapat összecsapását kár lenne kihagyni!


10:20 – 11:05 Outlaws – Pászítók (IV.o.)

HALASZTÁS! Szabad játék, örömfoci, boldogság és gyermekdal lesz ebben az időben. Szigorúan saját labdával és saját bíróval!


11.05 – 11:45 KEVERTon – Fegyenc Hattyúdal (III.o.)

Nekik 8! Nem kisebb meccsel nyit a III. osztály, mint a KEVERTon - Fegyenc Hattyúdal összecsapásával. Az előző fordulóban mindkét csapat nyolcassal guríttatta haza az ellenfél bringáját; előbbi a Just4Funt, utóbbi a KB-Iustumot intézte el 8 góllal.


11:50 – 12:30 Vaskapu FC – F.C. Custodia (I.o.)

Még délelőtt elkezdődik az I. osztály is, nem kisebb meccsel, mint az eddig pont nélküli Custodia harcával a szélmalom Vaskapu ellen. Minden jel a Vaskapu győzelmére utal, az újoncok talán egyedül abban bízhatnak, hogy az eddig (2 meccsen) veretlen Vaskapu elbízza magát ellenük és fél vállról veszik őket. Talán a 4. forduló hozza meg számukra az áttörést..


12:35 – 13:15 AS Iustum II. - Budapest Rangers (II.o.)

Mindkét csapat a feljutásról/visszajutásról szövögeti az álmát, talán az egyikük közül kerül ki a bajnok: kétségtelen, hogy a II. osztály rangadóját rendezik meg már azonnal az ebéd után. Ahhoz, hogy a Iustum II az 1. helyet is megszerezze, több baki nem fér bele és hozni kell az ilyen nagy meccseket is. A Rangers jó úton halad, őket nem kell fényezni. (najó.. zsinórban két győzelemmel joggal remélhetnek diadalt a 4. fordulóban is). Sok gólt várok, nagy tűzijátéknak lehetünk szemtanúi.


13:20 – 14:00 KRE Főnixek – Vaskapu Jam-Jam (I.o.)

A KRE Főnixek még úgy is élen tudtak maradni, hogy az előző fordulóban halasztást kértek. A Vaskapu Jam-Jam kikapott a Los Blancostól, ezért ha a KRE Főnixek ellen nem diadalmaskodnak, nehezen ledolgozható hátrányba kerülnek az éllovassal szemben.


14:05 – 14:45 Pázmány Yellow Sox – Pasos United (II.o.)

11.. Eddig a Pasos és a PYS is 11 gólt rúgott az ellenfeleinek összesen.

A 3. fordulóban a Pázmány Yellow Sox csúfos, 11-1-es vereséget szenvedett a Smasszerosoktól. Ilyen verést bajnokin még nemigen kaptak a srácok (ha jól emlékszem egyedül a ProFac Kupán a Los Blancos vert el minket ilyen vagy ehhez hasonló arányban), hiába fogadkoztak a meccs előtt, az elején bekapott gólok finoman szólva nem könnyítették meg a dolgukat. A Pasos 6-5-re, egy utolsó percekben megfordított mérkőzésen verte el az AS Iustum II-t, így bizonyára most önbizalomtól duzzadnak. A két 3 pontos egylet a 4. fordulóban egymás testén keresztül igyekszik majd menekülni a kiesés elől.


14:50 – 15:30 AS Iustum – Los Blancos (I.o.)

Tippelni is nehéz lenne az AS Iustum - Los Blancos mérkőzés kimenetelét illetően. Legutóbb a Vaskapu Jam-Jam csapatát verték 2-0-ra a Blánkók, a Iustum pedig a Custodia-t győzte le sima meccsen 10-5-re, de ami fájó, hogy (az orvosi stáb diagnózisa után úgy tűnik) hetekre kidőlt a sorból az egyik alappillérnek mondható Imre deBoer. Vajon mennyire érzik meg a PLL Szervező-mogul hiányát?

VELED VAGYUNK IMRE!


15:35 – 16:15 Just4Fun – Budapest Celtic (III.o.)

Két III. osztályú derbyvel fejeződik be a játéknap. A Just4Fun ellen esélyesnek számít az előző fordulóban a Buda FC ellen betliző Budapest Celtic, vajon megtanulnak-e nyerni a zöld-mezesek, vagy meglepetésre a Mókások húzzák be az osztály kiesési rangadóját?


16:20 – 17:00 Buda FC. – KB-Iustum (III.o.)

3 győztes meccs után már semmi rosszat nem mondhatok a Buda FC-ről (pedig próbálok mert rohadt nagyképűek és ellenszenvesek.. :DD egyedül annyi jut eszembe, hogy elég könnyű sorsolásuk volt, az igazi erőpróbák még csak most jönnek).
A KB-Iustum ellen (muszáj kimondanom) egyértelmű esélyesek. Múlthéten a Celticet verték nagy arányban, helyenként egészen elképesztő játékot produkáltak, míg a Karina's Beasts of Iustum egészen simán, 8-1-re maradt alul a Hattyúsok ellen. Országos 1-es, de későre jár és ilyenkor már nem értek a footballhoz, ezért lehet, hogy tévedek!


Nagyon köszönöm a figyelmet ily késői órákban is!


CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik