Beharang. 2013. ősz 2. játéknap

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 13:09
Címkék
Valami új kezdete..Csepely Dávid vagyok, a Pázmány Yellow Sox csapatkapitánya. És ez itt az első írásom! Igyekszem megütni a blog színvonalát...

Valami új kezdete..
Csepely Dávid vagyok, a Pázmány Yellow Sox csapatkapitánya. És ez itt az első írásom!
Valami új kezdete..
Csepely Dávid vagyok, a Pázmány Yellow Sox csapatkapitánya. És ez itt az első írásom!

Igyekszem megütni a blog színvonalát, bár ezt a többi blogger nem könnyíti meg, mivel igen magasra tették a lécet. Ígérem, idővel felnövök a feladathoz! (ha nem tetszik, semmiképpen se keressetek meg facebookon vagy személyesen, hogy elmondjátok, mennyire rossz) :DDD


A 2013-as Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának 2. fordulója
2013. IX. 23.

8.50 - 9.30
CV United - Outlaws [IV. osztály]

Ezen a héten az újonc IV. osztály újonc csapatai kezdik a hétfő reggelt. Sokat nem tudunk róluk, csak amennyit az első mérkőzésen láthattunk belőlük. A CV United könnyed, már-már parádés és közönségszórakoztató játékkal múlta felül a Pászítók lelkes csapatát 10-2-re, míg az Outlaws szoros küzdelemben 4-4-es döntetlent ért el a Titánok ellen.
Én azt mondanám, hogy a CV United az esélyes, de én bizonyára tévedek, ezért érdemes kilátogatni már a nyitányra is!

9.35 - 10.15
Titánok - No. 1 SE [IV. osztály]

Ahogy már említettem, az előző fordulóban a Titánok nem bírtak az Outlaws csapatával, a No. 1 SE csapatát pedig még nem látta senki, ezért a Taktikushoz fordultam:

..különben döntetlen lesz vagy a No. 1 SE nyer.

10.20 - 11.05
Just4Fun - Buda FC. [III. osztály]

A III. osztály egyik érdekessége lehet a Just4Fun - Buda FC. találkozó. A rózsadombiak egy meggyőző 6-3-as Fegyenc Hattyúdal elleni győzelemmel hangoltak a rangadóra, a Just4Fun pedig egy taktikus, megtévesztő vereséggel kezdtek az 1. fordulóban, de kérdés, hogy mire mennek egymással. Az biztos, hogy nem a védelmek fognak dominálni; sok gólos meccs várható a tízórai után.

11.05 - 11.45
Vaskapu Jam-Jam - F.C. Custodia

Na ez már nem vicc! A lelkes III. és IV. osztályos csapatok játszmái után egy igazi nívós mérkőzést láthattok az I. osztályból. A két feljutó legutóbb május 6-án találkozott egymással, akkor a Custodia 7-4 arányban legyőzte a Vaskapu Jam-Jam csapatát, ezért joggal fűtheti a sárga-feketéket a revans. Egyébiránt a Vaskapu Jam-Jam a nyitányon 3-2-re verte az AS Iustumot, a Custodia pedig betlizett a KRE Főnixek ellen (2-6), ezért szoros Jam-Jam győzelmet jósolok.
Az 1. fordulóban egyébként a játékvezető a Vaskapu Jam-Jam mezéhez hasonló melegítőfelsőt viselt, ezért felhívnám a szervezők figyelmét:

11.50 - 12.30
Vaskapu FC - AS Iustum

Ahogy az előbb elhangzott, az AS Iustum az előző fordulóban a kisVaskapu ellen kapott ki 3-2-re, most viszont a Vaskapu FC ellen bizonyíthat, akik egy fordulatos, izgalmas mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszottak a 'blánkókkal'. Vajon mire megy a rosszul kezdő AS Iustum a címvédő ellen?..

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik