Beharangozó - 4. hét

Vágólapra másolva!
2012.10.08. 00:10
A PLL blogra ezen a héten a csúszások voltak jellemzőek, nincs ez másképp ezzel a bejegyzéssel sem. Cserébe igyekeztem kicsit feldobni, hátha...

A PLL blogra ezen a héten a csúszások voltak jellemzőek, nincs ez másképp ezzel a bejegyzéssel sem. A PLL blogra ezen a héten a csúszások voltak jellemzőek, nincs ez másképp ezzel a bejegyzéssel sem.


Cserébe igyekeztem kicsit feldobni, hátha ezzel feledtetem azt a rengeteg időt, amit a hiányunkban kellett kibírnotok:


Október 8. hétfő


10:00-10:30 BHÖK-Sparatcus – KHÖK FC

Az egók harcával Egy alsóházi rangadóval kezdjük a hétfői napot. A B. féle csapat kiélezett meccsen, minimális vereséget szenvedtek a rangadók rangadóján. A K. variáns egy komoly hétfői pofon után állt fel és X-elt csütörtökön. Most mondhatnám h HÖK győzelem lesz, de annyira gyenge poén h nem teszem.

PLL BLOG TIPP: 1


10:35-11:05 Just4Fun – F.C. Custodia

Harmadosztállyal folytatódik a játéknap, az első meccsnél sokkal kiegyenlítetlenebb erőviszonyokkal. A Custodia nagyon egyben van, komoly meglepetés lenne, ha két számjegy alatt rúgnának. Hosszútávon a Iustum II vékony keret lehet, ami megállítja őket, addig is magabiztosan vezetik az osztályukat.

PLL BLOG TIPP: 2

11:10-11:50 Gradus – Lex Poznan-SPQR

Fél évvel ezelőtt még egy elsőosztályú meccs beharangja lenne a téma, a sors és a Blancos úgy hozta, hogy idén már a másodosztályban nézhetnek egymással farkasszemet a csapatok. Az egymás elleni mérleg 1 Gradus győzelem és egy meccs nélkül megállapított X, sztem most lejátszva is ez lesz a vége:

PLL BLOG TIPP: X



11:55-12:35 AS Iustum – Vaskapu Jam-Jam

A Iustum rápihenhetett a találkozóra -lévén az előz meccsük elmaradt- kérdés h ez előnyt, vagy hátrány jelent számukra. Az esélyeket illetően támpontot adhat az utolsó ellenfelük mivel megegyezik, a Iustum 5-0-ra, a Vaskapu J.J. 8-1-re verte a Bíbort. Ennek megfelelően Ennek ellenére a tipp:

PLL BLOG TIPP: 1


12:40-13:20 FC Vaskapu – Fegyencjárat

Az elmúlt években igazi DERBYvé nőtte ki magát ez a párosítás (a Fegyenc szurkolóinak a nosztalgiázni vágyóknak ezt a bejegyzést ajánlom). A Fegyencjárat átalakuló kerete és a formája, valamint a Vaskapu állandó kerete és formája miatt, ez a meccs csak nevében lesz az. Sajnos.

PLL BLOG TIPP: 1


13:25-13:55 Pasos United – Zoknis Hobbitok

A Pasos egy sima, egy fordítottat játszott az előző héten, tízgólos hétfői győzelem után hétgólos vereségbe szaladtak bele csütörtökön. A Hobbitok ezzel szemben értékes döntetlennek örülhettek egy közvetlen riválisukkal szemben.
A formákból tehát nehéz kiindulni, így véleményem szerint az egyéni megoldások fogják eldönteni a találkozót:

PLL BLOG TIPP: 2


14:00-14:40 Smasszer United – KREatin

Szerencsénkre a másodosztály a három új csapat ellenére megőrizte azt a jó szokását, hogy borzasztóan kiegyenlített. Ez nagyszerű dolog a csapatok és a szurkolók számára is, egyedül én szomorkodhatok, lévén valami okosságot kéne mondanom pl egy Smasszer-KREatin rangadóra.
Maradjunk annyiban, az eszem szerint vendég, a szívem szerint hazai:

PLL BLOG TIPP: 1


14:45-15:15 KPI – AS Iustum II

A KPI - Iustum találkozó nem csupán három pontról, hanem a fő üldöző szerepéről is dönteni fog. A felek előző fordulós pontvesztései következtében lépéshátrányba kerültek az éllovas Custodiaval szemben, és bár hosszú a szezon, még egy betlivel leszakadhatnak az élbolytól. Fordulatos meccset és Iustum győzelmet várok:

PLL BLOG TIPP: 2


15:20-16:00 Erasmuscle – Budapest Rangers

Néhány sorral ezelőtt már elalibiztem egy másodosztályú meccs beharangozóját, így itt ezt nem tehetem meg, jöjjön hát a színtiszta tudomány:
Forma: Erasmuscle > Rangers
Időpont: Erasmuscle < Rangers
Játékerő: Erasmuscle = Rangers

PLL BLOG TIPP: X


16:05-16:45 Los Blancos – Bíbortógás Fenevadak

Fegyenc skalppal érkezik a Blancos a fenevadak elleni csatára. A Bíbor ellenben a fejlődésben bízhat (értsd: rúgtak már gólt is). A két csapat formája közti drasztikus különbséget ez azt hiszem ez elég jól példázza. Hogy miben bízhatnak a Fenevadak?

PLL BLOG TIPP: 1


Október 11. csütörtök

12:00-12:30 BHÖK-Sparatcus – Zoknis Hobbitok

A Zoknis Hobbitok, ha szeretnék életben tartani a feljutási esélyeiket, akkor az ilyen, kötelezőnek mondható győzelmeket muszáj hozniuk. Szerénynek nem mondható véleményem szerint ezt meg is fogják tenni:

PLL BLOG TIPP: 2


12:30-13:00 F.C. Custodia – AS Iustum II

Egy olyan mérkőzéssel zárjuk a hetet, ahol -minden bizonnyal- két veretlen csapat fog egymásnak feszülni. Mint már említettem a Custodianak nem csak a meze, hanem a játéka is szép, de a Iustum második csapata sem panaszkodhat, így különösen nehéz erre ameccsre bármi érdemleges tippet/jóslatot adni...

PLL BLOG TIPP: 1 X 2

Ne felejtsetek el tippelni sem.
Köszönöm a figyelmet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik