Ráadás - Pótlás, díjkiosztó, osztályozó

2464366 24643662464366 2464366
Vágólapra másolva!
2011.12.11. 15:12
Címkék
Akinek van egy kis ideje még a vizsgák előtt, feltétlenül látogasson fel a Terembe hétfőn. Egy halasztott mérkőzés, díjkiosztó ünnepség...

Akinek van egy kis ideje még a vizsgák előtt, feltétlenül látogasson fel a Terembe hétfőn. Egy halasztott mérkőzés, díjkiosztó ünnepség, és egy osztályozó a kínálat. A II. osztály halasztott mérkőzésén (Vaskapu II - The Killers) az ezüstérem a tét, és ezzel a jog az osztályozón való részvételre.Akinek van egy kis ideje még a vizsgák előtt, feltétlenül látogasson fel a Terembe hétfőn. Egy halasztott mérkőzés, díjkiosztó ünnepség, és egy osztályozó a kínálat. A II. osztály halasztott mérkőzésén (Vaskapu II - The Killers) az ezüstérem a tét, és ezzel a jog az osztályozón való részvételre.

A díjátadón kupát és érmeket, emléklapokat osztanak ki a szervezők, valamint jutalmazzák a két osztály gólkirályát is.Az osztályozó mérkőzés tétje az, hogy melyik csapat indulhat a következő félévben az I. osztályban. Hogy ki lesz a Post Gólya United ellenfele, az a pótolt meccs eredményének függvénye, tehát izgalomnak sem leszünk híján.

II. osztály

12:00 Vaskapu II - The Killers

A két csapat jelenleg a 3. és az 5. helyet foglalja el a tabellán, de a meccs az osztályozóért - és annak megnyerése esetén a feljutásért - megy. A helyzet roppant egyszerű: amelyik csapat nyer, 2. helyre lép elő és osztályozót játszik. Ha a vesztes a Vaskapu II, akkor a 4. helyre esik vissza, míg veresége esetén a Killers marad 5. helyezett. Döntetlen eredménynél azonban a nevető harmadik Budapest Rangers örülhet, és készülhet a Post Gólya United elleni osztályozóra.

A Vaskapu II a múlt héten elvesztette a bajnoki döntőnek is beillő meccset a BSE 37 ellen, de továbbra is komoly játékerőt képvisel. A Killers kilábalni látszik a gödörből, amibe az őszi szünet után került, legutóbb a Smasszer FC-t múlták felül, meggyőző játékkal. Előbbiek javára billentheti a mérleget, hogy régebb óta ismerik egymást és van egy kiváló kapusuk, míg a Killers játékosai inkább egyéni megoldásokkal, távoli, de pontos lövésekkel szoktak operálni. Lehetetlen megjósolni a meccs kimenetelét, abba a kategóriába esik, amit látni kell.

PLL Blog tipp: 1

12:50 Díjkiosztó

A pótolt meccs után a szervezők rövid díjkiosztó ünnepséget tartanak, immár a II. osztály végeredményének ismeretében. A PLL e félévi győztesének, a Vaskapu FC-nek időlegesen átadják a vándorkupát (amit még egyszer kell megszereznie ahhoz, hogy végleg az övé legyen), a két osztály 1-3. helyezettjei érmeket kapnak, míg a 4-6. helyezettek emléklapot, tehát senki sem távozik üres kézzel. Díjazzák továbbá a két osztály gólkirályát is.

PLL Blog tipp: Ünnepi hangulatot várunk, remélhetőleg minden csapat képviselteti magát.

Osztályozó

15:00 Post Gólya United - Vaskapu II vagy The Killers vagy Budapest Rangers

A PGU az I. osztály utolsó fordulójában menekült meg a biztos kieséstől, miután felülmúlta a Gradust egy számukra már tét nélküli meccsen. Nem a valós erejét mutatja a 2010-es gólyák csapata, hiszen az elmúlt két kiíráshoz képest (amikben egyaránt bronzérmesek lettek, tavasszal megosztva) nem gyengült a keretük. Teljes létszámban a lehetséges ellenfelek bármelyikét legyőzhetik. Mivel egyikőjükkel sem találkoztak a félév során, nehéz tippelni, ugyanakkor kiváló indikátora lesz ez a meccs a II. osztály erejének. Annyi azért sejthető, hogy a II. osztály élmezőnye nem, vagy csak alig gyengébb az I. osztály hátsó traktusánál.

A meccs győztese tavasztól az I. osztályban folytathatja, döntetlen esetén azonnal 3-3 hétméteres következik, ha azok után is döntetlen az állás, páronként folytatódik tovább a büntetőpárbaj, míg nincs döntés.

PLL Bog tipp: A párharc egyik résztvevőjének hiányában fölösleges tippelni, mindenesetre szurkolói szemmel a döntetlennek és a hetespárbajnak lehetne a legjobban örülni, a múlt félévben is így dőlt el az osztályozó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik