Beharangozó: 5. forduló

Vágólapra másolva!
2011.10.23. 02:10
Címkék
Éppen az őszi szünet előtt ér félidejéhez a Pázmány Labdarúgó Liga. A holnapi forduló után legközelebb csak a Nagy Októberi Szocialista...

Éppen az őszi szünet előtt ér félidejéhez a Pázmány Labdarúgó Liga. A holnapi forduló után legközelebb csak a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepén november 7-én pattog majd újra a labda a parketten, úgyhogy lássuk gyorsan, mit tartogathat az előttünk álló játéknap!a Nagy Októberi Szocialista Forradalom ünnepén november 7-én pattog majd újra a labda a parketten, úgyhogy lássuk gyorsan, mit tartogathat az előttünk álló játéknap!

I. osztály

12:00 Post Gólya United – Gradus

A szezon előtt még országos egyesre tippeltük volna a meccset, de változott a helyzet, különösen az előző forduló tükrében. 2010-es gólyáink 3 ponttal állnak, míg soros ellenfelük 4-gyel, de nem ez a fontos, hanem az, hogy utóbbiak meggyőzőbb játékot mutattak az elmúlt fordulókban. Anélkül, hogy túlértékelnénk a meccs jelentőségét, elmondhatjuk, hogy Gradus most bebizonyíthatja, hogy a Isutum elleni iksz és a Bíbortógás Fenevadak legyőzése nem volt véletlen és jogos a helyük a felsőbb osztályban. Hogy ne így legyen, ahhoz a Post(ás) Gólyáknak ebben a félévben először, az elsőtől az utolsó sípszóig végig kell koncentráljanak egy meccset.

PLL Blog tipp: 2

12:50 Vaskapu FC – Bíbortógás Fenevadak



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik