Sörösüveggel próbálták megdobni a 100 méteres finalistákat

Vágólapra másolva!
2012.08.06. 12:15
null
(Forrás: guradian.co.uk)
Címkék
Egy férfit letartóztattak a londoni olimpia férfi 100 méteres síkfutásának vasárnap esti döntője után, amiért hangos káromkodással és egy a futópályára dobott sörösüveggel próbálta megzavarni az olimpia egyik legjobban várt fináléjának részvevőit, közvetlenül a rajt előtt. Nem sokon múlt, hogy eltaláljon valakit.

A randalírozó férfi mögött pont egy holland dzsudoka, a női 70 kg-osok között bronzérmet nyert Edith Bosch foglalt helyett, aki a képen és a videón is tisztán látható sörösüveg behajítása után hátulról tette ártalmatlanná a férfit, de emiatt lemaradt Usain Bolt 9.63 másodperces futásáról.

„Egy előttem ülő részeg fazon egy üveget dobott a pályára. Megütöttem, de emiatt elmulasztottam a 100 méteres döntőt! Hihetetlen!” – írta Twitterén a pórul járt holland olimpikon.


A hajigáló férfit természetesen nem csak a körülötte ülők, de a hamarosan megérkező biztonsági emberek is kezelésbe vették. A Londoni Olimpiai Játékok Szervezőbizottságának szóvivője a Guardian honlapjának adott nyilatkozatában megerősítette, az incidens után a férfit letartóztatták és közháborítás vádjával eljárást indítottak ellene.

A biztonságiak azonnal kikapták a dobálózó férfit a nézők közül (Forrás: standard.co.uk)
A biztonságiak azonnal kikapták a dobálózó férfit a nézők közül (Forrás: standard.co.uk)

Az olimpia játékok atlétikai versenyének vasárnapi eseményeire csurig megtelt a nyolcvanezer fő befogadására képes Olimpiai Stadion, de a hírek szerint kétmillió jegyigénylés is érkezett a férfi 100 méteres síkfutás fináléjának napjára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik