Roma: Totti őt tartja a legjobb csapattársának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 20:46
Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának legendája több világsztárral is együtt futballozhatott már 24 éves római karrierje során. A klasszis most elárulta, kit tart a legjobb csapattársának.

„Abszolút Antonio Cassano. Nagyon jó viszonyban voltunk a pályán és azon kívül is. Teljes szinkronban voltunk egymással. Nemcsak Olaszországban, hanem Európában is ő a legjobb, kivételes egyéniség, sőt, már önmagában is egy jelenség. Persze ott van Vincenzo Montella és Gabriel Batistuta, akik szintén futballtörténelmet írtak Rómában. Nem hagyhatom ki őket sem, hiszen élmény volt nézni a játékukat és velük futballozni” – mondta a Corriere dello Sportnak a 40 éves Totti.

Francesco Totti és Antonio Cassano 2001 és 2006 között szerepelt együtt a „farkasoknál”. Ez idő alatt egy Olasz Szuperkupát nyertek együtt a rómaiakkal, a legeredményesebb, 2003–2004-es szezonjukban pedig összesen 34 gólt szereztek ketten.Totti.

Francesco Totti és Antonio Cassano 2001 és 2006 között szerepelt együtt a „farkasoknál”. Ez idő alatt egy Olasz Szuperkupát nyertek együtt a rómaiakkal, a legeredményesebb, 2003–2004-es szezonjukban pedig összesen 34 gólt szereztek ketten.

Francesco Totti és Antonio Cassano (Forrás: forzaitalianfootball.com)
Francesco Totti és Antonio Cassano (Forrás: forzaitalianfootball.com)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik