Roma: nem jön a volt Vidi-edző, Di Francesco marad – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.26. 14:20
null
Paulo Sousa állítólag nem győzte meg a Roma vezetőségét (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint nem lesz edzőváltás a Serie A-ban szereplő AS Roma labdarúgócsapatánál.

 

Mint azt megírtuk, James Pallotta klubelnök két mérkőzést adott a tavaly nyáron kinevezett Eusebio Di Francesco vezetőedzőnek állása megtartására, természetesen mindkettőt meg kell nyernie a csapatnak: szerdán a Frosinone, szombaton a Lazio ellenit. Némi könnyebbség, hogy mindkettőt pályaválasztóként.

Ennek kapcsán arról lehetett olvasni, hogy az egyesület vezérkara a hírek szerint felvette már a kapcsolatot Paulo Sousával, a Videoton (2011–2013) és a Fiorentina (2015–2017) korábbi vezetőedzőjével, akinek kifinomult érzéke van a csapatvédekezés gatyába rázásához.

A Corriere della Sera szerdán már arról számolt be, hogy a Románál nem lesz edzőváltás – a lap megjegyzi, hogy Sousa „nem győzte meg” az olasz egyesület vezetőségét, illetve Di Francesco megtartása mellett szól az is, hogy a 49 esztendős szakember elküldése túl sokba kerülne a klubnak, ugyanis nemrég hosszabbította meg a szerződését.

A média úgy tudja, hogy a Roma Antonio Contét csábítaná nyáron a gárdához, a jelenlegi idényt viszont mindenképp Di Francescóval csinálja végig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik