Roma: Monchi cáfolja, hogy a klub eladta volna Dzekót

Vágólapra másolva!
2018.01.25. 13:24
null
Tán még maga Dzeko sem tudja, mi lesz a sorsa… (Fotó: AFP)
A szerdai nap híre volt az átigazolási piacon, hogy az olasz AS Roma eladta bosnyák csatárát, Edin Dzekót az angol élvonalban szereplő Chelsea-nek, és csak azért nem jelentik be a felek hivatalosan is az átigazolást, mert a támadó nem tudott megállapodni új szerződése hosszáról a londoni klubbal. Mára kiderült, hogy nem eszik olyan forrón azt a kását: a Roma sportigazgatója, Monchi kijelentette, szó sincs róla, hogy bármilyen ajánlatot elfogadott volna a támadóért a Chelsea-től.

 

Szerdán még magunk is arról számoltunk be, hogy a két klub már sikerrel megegyezett a vételárban – a londoniak alapból 30 millió eurót utalnak Dzekóért, amely összeg különböző bónuszokkal további 5-8 millió euróval nőhet.

A Calciomercato.it beszámolója szerint az üzlet egyelőre még azért nem jött létre, mert Dzeko nem tudott egyezségre jutni a Chelsea-val szerződése hosszáról.

Csütörtökön aztán a Roma spanyol sportigazgatója, Monchi állt ki a nyilvánosság elé és kijelentette, hogy szó sincs semmilyen elfogadott ajánlatról, vagy egyáltalán bármilyen ajánlatról.

„Nem tetszettek a Dzekóért beérkező ajánlatok, ezért nem is gondolkodtunk rajtuk. A világ minden klubja meghallgatja az érkező ajánlatokat, mi is ezt tesszük, készen állunk meghallgatni az ajánlatokat, aztán döntést hozunk” – magyarázta Monchi, majd kitért a bosnyák támadó jelenlegi helyzetére.

„Edin jelenleg itt van Rómában, ami azt jelenti, hogy boldog nálunk, továbbá, hogy az érte beérkezett vételi ajánlatok egyszerűen nem voltak megfelelőek” – közölte a római elöljáró, aki a kilencvenes évtizedben a Sevillában 86 alkalommal szerepelt kapusként.

Igazodva a napvilágot Ramón Rodríguez Verdejo néven meglátó, 49 éves sportvezető által elmondottakhoz: azt mindenki jól láthatta szerda este, hogy Dzeko Rómában van, hiszen a bosnyák kezdőként kapott lehetőséget a Sampdoria elleni, 1–1-re végződő bajnokin, amelyen a 91. percben szerzett góljával pontot mentett csapatának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik