Átigazolás: ezért nem írt még alá Dzeko a Chelsea-hez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.24. 15:46
null
Dzeko túl sokat akar? (Fotó: AFP)
Az olasz élvonalban szereplő AS Roma bosnyák csatárához, Edin Dzekóhoz köthető az elmúlt napokban az egyik „legforróbb” téma az átigazolási piacon, mivel a Chelsea igazán közel áll a megszerzéséhez. A korábbi hírek szerint már nyélbe kellett volna ütnie a feleknek a megállapodást, ám egyetlen részlet még hibázik a bosnyák támadó lakhelyváltásához.

A két klub már sikerrel megegyezett a vételárban – a londoniak alapból 30 millió eurót utalnak Dzekóért, amely összeg különböző bónuszokkal további 5-8 millió euróval nőhet.

A Calciomercato.it beszámolója szerint az üzlet egyelőre még azért nem jött létre, mert Dzeko nem tudott egyezségre jutni a Chelsea-val szerződése hosszáról. A 31 éves támadó – aki német és angol bajnoknak, német és olasz gólkirálynak mondhatja magát – három és fél évre szóló, évi ötmillió euró fizetést garantáló szerződést szeretne aláírni.

A londoni klub átigazolási politikájában viszont fontos alapvetés, hogy nem kínál hosszú távú szerződést 30 évesnél idősebb játékosnak.

Ahogy arról élő átigazolás-figyelőnkben is beszámoltunk, a bosnyák támadó ügynöke jelenleg is Londonban tárgyal a Chelsea képviselőivel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik