Roma: Garcia szerint eltiltása hazugság, be akarják mocskolni

Vágólapra másolva!
2014.12.17. 17:31
Rudi Garcia, a Serie A-ban szereplő Roma vezetőedzője kikelt eltiltása ellen, és minden lehetséges eszközzel harcolna az őt lejárató vádak ellen.

Mint ismert, az Olasz Labdarúgó-szövetség két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Rudi Garciát, mert a Genoa vendégeként 1–0-ra megnyert vasárnapi találkozó után agresszívan viselkedett az egyik rendezővel, aki azt állította, hogy a szakember sértegette és meg akarta őt verni.Mint ismert, az Olasz Labdarúgó-szövetség két mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Rudi Garciát, mert a Genoa vendégeként 1–0-ra megnyert vasárnapi találkozó után agresszívan viselkedett az egyik rendezővel, aki azt állította, hogy a szakember sértegette és meg akarta őt verni.

Garcia idegesen reagált az őt ért vádakra, amelyeket alaptalannak tart, s azt mondta, harcol az ítélet ellen.

„Egész pályafutásom során, mind focistaként, mind edzőként példamutató magatartást és viselkedést mutattam, és sosem inogtam meg. Nem fogadom el azokat a kísérleteket, amelyeket a lejáratásom érdekében találtak ki, és amelyekkel a nevem próbálják beszennyezni. A nekem tulajdonított agresszív gesztusokat nem követtem el, és elítélem, mivel ellentétes a neveltetésemnek. Minden lehetséges eszközzel harcolni fogok ezzel a hazug állítással, és hogy megvédjem magam az igazságtalan vádakkal szemben" – osztotta meg hivatalos Twitter-csatornáján.

A jelenleg érvényben lévő eltiltás szerint a szakembernek a Milan elleni hazai, valamint az Udinese elleni idegenbeli bajnoki mérkőzést kell kihagynia.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik