HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.26 19:27 Frissítve: 2018.07.29 09:14

Roma: „Csak akkor bocsátanék meg, ha Messit küldenék nekünk”

Az AS Roma elnöke, James Pallotta megerősítette, hogy az FC Barcelona bocsánatot kért tőlük a nagy port kavaró Malcom-transzfer kapcsán. Mint ismert, a brazil labdarúgó szóban már mindenben megegyezett az olaszokkal, amikor befutott a katalánok ajánlata – és Malcom végül a Barcelona játékosa lett. Pallotta azt is elárulta, mivel lehetne kiengesztelni a nem túl korrekt eljárás után…

HIRDETÉS


A rómaiak sportigazgatója, Monchi korábban részletesen is elmesélte, hogyan esett kútba a Malcom-transzfer, Pallotta pedig a bocsánatkérést és annak esetleges feltételeit taglalta.

„A Barcelona beleköpött a levesbe, nem kérdés, hogy nem voltak erkölcsösek. Malcom ügynöke azt mondta Monchinak másnap reggel, hogy az üzlet megköttetett. Jogi tanácsot kaptunk az ügyben, úgy néz ki, a Bordeaux is vallomást tesz majd. Tegnap felhívtak a Barcelonától, hogy bocsánatot kérjenek, de nem fogadom el. Az egyetlen módja ennek az lenne, ha Messit küldenék nekünk…”

„Malcom hozzánk akart jönni, más klubok, mint például a Leicester City és az Everton is érdeklődtek, de még formális beszélgetések sem voltak köztük. Mi már megállapodtunk a százhúszmilliós kivásárlási árról. Semmi nem volt aláírva? Ez baromság. Mindenki tudja, hogy mennek a dolgok. Felejtsük el, hogy szabályos volt – nem etikus, nem erkölcsös, amit tettek. Lehet, hogy az ügynöke egy idióta…”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS