Olaszország: Néhány éve csak szórakozásból játszottam – Balotelli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.21. 12:55
Úgy tűnik, komoly szemléletváltáson ment keresztül Mario Balotteli. A jelenleg a Nice-ben játszó futballista elárulta, mi áll emögött, de beszélt arról is, hogy hazája nem lesz ott a jövő évi világbajnokságon, Oroszországban.

Mario Balotelli mindig híres volt a botrányairól, ám elmondása szerint ez már a múlté. Néhány hónapja megszületett a második gyermeke, és labdarúgóként is nagy változás állt be az életében, mióta másként szemléli a sportágat.Mario Balotelli mindig híres volt a botrányairól, ám elmondása szerint ez már a múlté. Néhány hónapja megszületett a második gyermeke, és labdarúgóként is nagy változás állt be az életében, mióta másként szemléli a sportágat.

„Néhány évvel ezelőtt csak szórakozásból játszottam, mára viszont megértettem, milyen fontos a kemény munka – mondta az olasz játékos. – Mindig önmagamat adtam, úgy viselkedtem, mint egy tinédzser, de ezzel senkit sem sértettem meg. A megfelelő emberek vesznek körül, és felszínes lenne azt mondani, hogy a korábbi rossz teljesítményem oka a magánéletem volt. Most a fiam, Lion jelenti számomra a legnagyobb örömöt, az edzések után sietek haza, hogy játszhassak vele."

Egy dolog azonban van, ami a mai napig elkeseríti: hazája, Olaszország ugyanis nem tudta kvalifikálni magát a jövő évi világbajnokságra, a pótselejtezőben ugyanis 1–0-s összesítéssel alulmaradt Svédországgal szemben.

„Még mindig elszomorít, ha a svédek elleni összecsapásra gondolok – vallotta be Balotelli. – Szörnyű kiesni olyan játékosokkal a csapatban, mint Belotti, Immobile vagy Insigne, nem is beszélve a veteránokról. Svédországnak eközben talán két igazán jó játékosa van, szóval ez még mindig hihetetlen számomra."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik