Olaszország: Cassano mindenkinek beszólt a visszavonulása után

Vágólapra másolva!
2018.10.17. 18:26
null
Cassano másodszor is bejelentette a visszavonulását a profi labdarúgástól (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, Antonio Cassano másodszor is bejelentette a visszavonulását a profi labdarúgástól. A 36 éves játékos a döntése után az olasz La Gazzetta dello Sportnak adott interjút, amelyben senkit és semmit nem kímélt…

 

„A futball sokkal jobb volt 1999-ben. A mai játékosok borzasztóak. Egy rakás vesztes az összes… Mondj egy igazi bajnokot, ha a Juventust kivesszük a Serie A-ból, és Gonzalo Higuaínt nem számítjuk a Milanból” – fogalmazott a 39-szeres olasz válogatott Antonio Cassano azzal kapcsolatban, hogy szerinte napjainkban nagyon hiányoznak az egyéniségek a labdarúgásból.

Cassano – aki egy hete még együtt edzett a Serie B és a Serie C között „lebegő” Virtus Entellával – az interjúban azt is elárulta, hogy számára Fabio Capello a tökéletes vezetőedző, míg Andrea Stramaccioni a legrosszabb, akivel valaha együtt dolgozott. A játékosok közül Francesco Tottit, Roberto Baggiót és Paolo Maldinit emelte ki a pályafutása során a Bariban, a Romában, a Real Madridban, a Sampdoriában, a Milanban, az Interben, a Parmában és a Veronában megforduló csatár.

Játékossors: végleg visszavonul Antonio Cassano - NSO

Közleményben jelentette be visszavonulását a profi labdarúgástól a korábbi olasz válogatott támadó, Antonio Cassano. A 36 éves játékos másodjára dönt a karrierje befejezése mellett, de ezúttal a döntése végleges. Cassano a 2012-es Európa-bajnokságon az olasz válogatott színeiben Cassano a Bariban kezdte a pályafutását, majd onnan a Romába igazolt.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik