Milan: szívprobléma miatt esett kútba a francia szerződtetése?

Vágólapra másolva!
2014.09.18. 08:57
Olasz sajtóhírek szerint szívproblémával bajlódik Jonathan Biabiany, a Parma francia szélsője, akinek szerződtetését az átigazolási időszak utolsó napján jelentette be a Milan az egyik közösségi oldalon, de a klub nem sokkal később törölte a bejegyzést.

A 26 éves támadó a legutóbbi szezonban 36 bajnokin hat gólt és hét gólpasszt jegyzett, alapembere volt a bajnokságot hatodik helyen záró Parmának, nem csoda hát, hogy felkeltette az átalakuló Milan érdeklődését.

A felek meg is állapodtak a játékos klubváltásáról, de a hivatalos bejelentés után nagyjából egy órával a piros-fekete együttes törölte a közleményt, hivatalosan azért, mert Cristian Zaccardo mégsem ment bele abba, hogy a csereügylet keretein belül a Parmához igazoljon.

A francia játékost azonban azóta sem láttuk a pályán, információk szerint nem részletezett sérülés kínozza, de állítólag ennél súlyosabb problémáról van szó.

Úgy hírlik, Biabianynál szívproblémát diagnosztizáltak az átigazoláskor kötelező orvosi vizsgálaton, ezért nem lett a Milan játékosa.

„Biabiany nehéz időszakon megy keresztül” – mondta Pietro Leonardi, a Parma vezérigazgatója, aki bővebben nem kívánt foglalkozni a témával.

Az olasz adatvédelmi törvény leírja, ha a futballista nem járul hozzá, hogy részleteket közöljenek az állapotáról, akkor a klubok kötelesek ezt tiszteletben tartani. Az U21-es válogatott szélső a Twitteren augusztus 28. óta nem jelentkezett bejegyzéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik