Milan: Robinho brazil irányról, a sajtó a Monacóról beszél

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 09:12
Ha David Beckhamet nem sikerül megszereznie a télen, Robinhót igyekszik átigazolni a Milantól a Monaco. Eközben a brazil labdarúgó esetleges hazatéréséről is hallani.

Claudio Ranieri csapata, a Monaco a második helyen áll a Nantes mögött a francia másodosztály tabelláján, és mindenképpen szeretne visszajutni az élvonalba – ezért a tervezett újabb erősítés, amelynek a szaksajtó szerint Robinho is szereplője lehet.

Eközben Robinho hétfőn arról beszélt, hogy korábbi klubja, a Santos – amellyel mostanában többször is hírbe hozták – nem az egyetlen brazíliai érdeklődő iránta.

„Úgy tudom, a Milannak nem feltétlenül áll szándékában eladni – mondta a játékos. – Életre szóló szerelem köt a Santoshoz, bármikor szívesen aláírnék oda, de profi klubról van szó, ahol tisztában vannak azzal, számomra mi a legjobb. Egyébként más brazil klubok is kopogtattak nálam és a Milannál is."

A 28 éves játékos 2010 óta tartozik a Milanhoz. Azt megelőzően a Manchester Cityt erősítette, amely fél évre már kikölcsönözte a Santosnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik